Matte flowers

Så er helligdagene i jula 2012 lagt bak oss, kanskje sammen med glitrende manikyrer i rødt og grønt? Da er det litt deilig å bruke disse dagene med ikke fullt så glitrende negler. Jeg har laget en manikyr som passer i disse mellomdagene før man igjen pøser på med litt glitter mot nyttår.

Jeg la først OPI My Very First Knockwurst, stemplet på et motiv fra Big SdP-B med sort Konad spesiallakk, og avsluttet med Essie Matte About you. Jeg har fått litt sansen for matt finish igjen i det siste.

OPI My Very First Knockwurst stamped matt

Ble veldig fornøyd med resultatet, stilig uten for mye bling. 🙂 Hva synes dere?

Fikk dere mye fint til jul? Noen negleprodukter? 🙂

13 comments

  1. Katrine

    Veldig pen manikyr, matt finish kan absolutt være ett litt dempet alternativ i disse glittertider 🙂 Tips til flotte stempelplater som er virkelig must have? Har noen Konadplater med figurer, men ingen av dem har heldekkende mønster til bruk på hel negl og når jeg leter etter nye plater ender jeg alltid opp med å gi meg før jeg får betalt, da jeg alltid finner for mange 😛 Hvilken plater har du med store mønster?

  2. Chrine

    Åh, så utrolig fint! 😀 Jeg skal lage noe sånt en av de nærmeste dagene tror jeg ^^

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)