God jul!

I dag var jeg helt blank da jeg satt meg ned for å lakke neglene så jeg gikk for mitt eget tips, et litt mer oppglammet juletre. Veldig fornøyd ved første forsøk og så greide jeg å ødelegge ved å legge en lakk med microglitter i gull over, det ble alt for rotete så jeg begynte på nytt. Ikke så gøy. Men til slutt ble jeg fornøyd med resultatet. Dere  skulle ha sett de i RL, de glitrer som bare det. Ikke lett å overføre på bilde.

Juletre gull

Produktene jeg har brukt:

  • Illamasqua Boosh
  • Zoya Ziv
  • Striping tape
  • Scotch tape
  • Holografisk gullglitter

Ønsker dere en nydelig julaften, selv skal jeg feire i Bærum hos svigerforeldrene mine.

From Millan.Net

7 comments

  1. Stine

    Så flotte de var! Jeg lagde juletrær på min bestemor. Rød base med grønne trær og perler til pynt 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)