Skinnende matt

Bråvåknet i natt med en bekymring som falt inn i hodet, det eneste som hjelper da er å sette seg ned og pusle med neglene. I dag skal det visstnok være dommedag, så jeg slo til med negler som matcher. Sorte som natten.

Jeg har brukt Illamasqua Boosh som base, rutet opp med striping tape og så fant jeg frem den fineste neglelakkflasken jeg har, Knock Out sin Flatte Black. Den kjøpte jeg tilbake i 2009, men som du ser så holder den seg fint. Elsker å ha sånne skatter i samlingen. Men du kan også bruke en matt overlakk for å få en lignende effekt.

Matt and Shiny

Matt and shiny

Måtte bare vise dere flasken også, flere skulle ha lagt like mye arbeid i flaskene sine, jeg betaler gjerne litt ekstra!

Matt and shiny3I dag starter avstemmingen hos Vixen Blog Awards 2012, blir utrolig glad om du tar deg tid i julestresset til å stemme på meg.

Ha en fin dommedag! From Millan.Net

18 comments

 1. Frk Fryd

  Stilig! Kan tenke meg at mange kommer til å låne den ideen. Ha en fin dommedag du også, skal se det går helt fint…

 2. Anja

  Lekkert! Dette skal eg definitivt kopiere (og om eg legg ut bilete på bloggen skal eg sjølvsagt lenke til deg som inspirasjonskjelde.).
  No har eg stemt på deg i Vixen, og. Eg kryssar fingra for deg.

 3. Sissel

  Det var kjempelekkert! 😀 Har du et tips til hvor jeg kan kjøpe sånn tape? 🙂

  • Karianne

   Så bra du liker det, du aner ikke hvor lenge denne ideen har ligget i bakhodet, ble fornøyd med resultatet selv! 🙂

 4. Pingback: Fail | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)