Semifinalist i Vixen Blog Awards 2012!

I går kveld fikk jeg beskjeden om at jeg også i år var en av semifinalistene til årets skjønnhetsblogg i Vixen blogawards. Jeg ble veldig glad, for dette er ikke noe jeg forventer, krever eller tar som en selvfølge. Tusen takk til alle dere som har nominert meg, jeg setter utrolig stor pris på det!

Når det er sagt så vil jeg legge til at jeg blogger jo ikke fordi jeg vil vinne priser, men fordi dette er en lidenskap hos meg. Jeg blogger heller ikke for å få oppmerksomhet rundt egen person, men på alle de fine produktene og fargene som finnes der ute. Uansett er jeg veldig takknemlig for å bli nominert for det betyr at dere setter pris på bloggen og det arbeidet jeg legger i den, nominasjonen er en klapp på skulderen som gir meg motivasjon når det er litt slitsomt. Jeg er tross alt på vei inn i mitt 5 år som blogger. Tusen takk til hver og en av dere som leser bloggen! <3

Jeg blir også veldig glad om dere stemmer på meg videre.

Avstemningen åpner på fredag.

Reglene:

Slik stemmer du:
Klikk deg inn på ønsket kategori i menyen til venstre.
Stem på din favorittblogger i valgt kategori.
Husk at du kun kan stemme én gang per kategori.
Avstemningen stenger 13.januar 2013.

collage

12 comments

  1. ilovehair.blogg.no

    OMG! Jeg har nettopp funnet min favoritt blogg! Jeg elsker neglelakker men aldri vært inne på denne bloggen, noe jeg virkelig har gått glipp av! Jeg har garantert stemt på deg forresten:)

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)