Jade Diamond Twist

Ikke så lett å fotografere duochrome lakker i det lyset vi har nå. Får litt lyst til å sitere Solveig fra Nailin’ it “Man trenger kunstig lys her oppe i Mordor”. Det er ikke så lett å ta bilder når man ikke kan leke med naturlig lys. Blah! Jade Twist er en nydelig lakk som jeg nok kommer til å reswatche/ bruke til våren igjen med bedre lys. Gleder meg veldig til januar er tilbakelagt!

Twist skifter mellom grønt, blått og turkis og er helt nydelig. Den kan også brukes over sort for en litt annen effekt. Jeg har lagt 2 lag.

Jeg husker ikke hvor jeg kjøpte min, men både ninjapolish (tror det var der jeg handlet) og Illarowe selger den for $7.

Liker dere den? Har dere kjøpt noe fra Diamond-kolleksjonen?

8 comments

  1. Djaola

    Hei. Dette var en fin blogg, veldig fine bilder. Hvilken erfaring har du med å fjerne neglelakk? Jeg er veldig glad i Deborah Lippmann-lakkene, jeg så du hadde et innlegg om to av de i arkivet også. Jeg syntes de som har glitter i seg er veldig vanskelige å få bort, hvordan gjør du det?

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)