Depend GeLlack swatches

Tenkte dere kanskje ville like å se bilde av hvordan lakkene ser ut, de jeg har iallefall. Lettere å bestemme seg for en farge etter å ha sett bilder av de . Bildet på flasken sier ikke så mye om fargen. På bildet er det lagt 2 lag gellakk +to og base. Dette er altså gellakk som herdes under en LED-lampe og kan sitte på i opptil 2 uker.

For å gi et korrekt bilde må jeg forklare litt også.

005 er en mørk dempet rød.

036 Skarp klassisk rød, ikke så orange som på bildet.

039 Helsort

041 Blå skimmer

047 Sølvglitter

087 Lakserosa skimmer/frost

115 Aubergine

163 Lilla skimmer

230 Sjokoladebrun

313 Lilla glitter/skimmer

Pakken utstyret kommer i ser sånn ut og jeg kommer tilbake med en rapport om hvordan de funker. Datteren min er langt ute i uke nr. 2 nå har noen små avskallinger bare. Og de neglene er ikke i ro.

(bilde fra produsenten)

Jeg kjøpte mitt sett på Cubus for 449,- Men det kan også kjøpes her. Lakkene med farge må kjøpes utenom og koster kr.79,-

Jeg beklager at det er litt stille her men noen ganger bare blir det sånn. Er ganske snart tilbake. 🙂

5 av de fargede lakkene er lakkprøver fra Depend Norge resten er kjøpt med egne penger. 

16 comments

 1. inger

  Venter spent på at du kommer med tips til fjerning av lakken, det syntes jeg var litt plundrete

 2. Sminkan

  Jag har precis testat mitt startkit och det var enkelt att göra. Är lite nervös för borttagningen dock…

   • Sminkan

    Jag försökte idag. Ta bort det alltså. Herreguuuuuud…. Jag satt med depends egen gel-remover och folie i femton minuter och försökte skrapa av det med en orangepinne sen. Det gick inte. Jag fick rent en nagel typ, resten fick jag ge upp om och göra om behandlingen så jag kan måla lack på igen. Om du får bort ditt på något bra sätt måste du berätta hur du gjorde.

 3. Elisabeth

  Gleder meg til å høre hvor lenge de sitter pent. Tror du det går ann å lage neglekunst med dette? Graderinger eller mønster og sånn, eller tegne med dotting-tool?

 4. tori

  Hei! Må man bruke gellakk eller kan eg bruke vanlig lakk? Vet du det? Og er det noen andre merker som har gellakk? Syntes fargene var litt kjedelige….

 5. Pingback: Depend Gellack Kit | Neglelakkmani
 6. Linda

  Jeg fikk allergisk reaksjon på denne lakken etter bare noen minutter.
  Hendene mine er fulle av væskende blemmer og jeg har forbudt datteren min mot å bruke den.
  Jeg er allergisk mot enkelte neglelakker, men det gir ikke noe utbrudd før normalt etter 3- 4 dager.
  så denne må være proppet full av noe som ikke er bra for kroppen, mener nå jeg…

   • Linda

    Det er sikkert lakken.
    Jeg tok den på huden for å se om jeg reagerte og jeg har vært plaget av eksem og blemmer siden 3. januar, da jeg tok den på alle neglene.
    På huden (håndleddet), har eksemen faktisk kommet og gått siden da…
    Nå tester jeg alt på huden først, for å unngå dette styret med reaksjoner…
    Og jeg har funnet ut at det er mange lakker og gel- neglelakker jeg reagerer på..
    -Selv profesjonelle merker..

 7. mintvanilla

  Hei! Har lest noen steder at denne absolutt IKKE må herde i mer enn 30 sekunder gangen, og andre steder leser jeg at den helst kan herde i 60 sekunder fordi det ville gi en lengre levetid. Hva stemmer, hva stemmer ikke? Syns det er rart det er 60 sekunder-valg på lampen hvis dette ikke skal brukes.
  (Var kanskje dum, det vil vise seg, men jeg fulgte rådet til de som sa herd i 60 sekunder, og nå har jeg pene negler og merker ikke noe rart til tross for dobbel herdetid.)

  • mintvanilla

   Har nå etter litt over to uker fjernet lakken, uten problemer! Det eneste jeg møtte på etter å ha herdet den dobbelt så lenge som det står i bruksanvisningen var et mer holdbart resultat! Ingen avskallinger, ingen hakk – rett og slett helt perfekt lakk i to uker. Fjernet kun fordi neglen hadde vokst så fryktelig mye. Hurra! Kommer lett til å bruke denne igjen!

 8. Elin

  Hei, nå har jeg også testet den jeg også. Sitter i hvert fall like fint etter 3 dager. Er spent på hvordan den er å få av da. Et tips er å file litt på lakken før man tar på removeren. Det jeg lurer på om du vet… Jeg synes det var litt kjedelige/få farger. Vet du om det går an å kombinere gellacks base og top coat med f.eks. red carpets lakkfarger?

 9. vanna

  Lett å fjerne lakken hvis du bruker ren aceton fra apoteket. Ha det i en bolle og dekk til med et håndkle/handduk, la det løse seg opp i kanskje 5 til ti minutter og skrap litt og litt. Lakken blir hard i løpet av få sekunder så fort du tar opp neglene av acetonen, så prøv å løfte opp én og én neggel av gangen når du skraper for så å dyppe den ned igjen før du går til neste negl.

  Du kan bruke lakseringsolje/ mineralolje også, du smører på oljen og lar den virke i ti minutter før du dypper fingrene i 40° varmt vann. Det går ikke raskere med varmere vann. Har prøvd det og endte opp med å miste neglebåndene, tok et halvt år før dehadde grodd ordentlig tilbake.

  Hold neglene under vann mens du piller av lakken. Hvis du ikke får myknet alt på første omgang så er det bare å tørke gendene og ha på mwr olje og nytt passe varmt vann. 🙂 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)