Ninja Polish Zultanite

Jeg måtte hente bilder fra lageret i dag, gårsdagen ble litt mere slitsom enn forventet. Ninja Polish har jo disse tre lakkene som er duochrome med duochrome glitter i, ganske så magisk når du ser de i flasken og jeg har enda ikke sett noen lage dupes av disse. Jeg har hørt rykter om at de er i ferd med å gå tom for pigmentene de bruker i disse lakkene og at de kun vil bli tilgjengelig i et begrenset antall fra nå av. Så om du har lyst på denne kolleksjonen så meld dere på mailinglisten for å få beskjed når de fyller opp i butikken igjen.

Zultanite er en brunaktig burgunder base med glitter som skifter i brunt, gull og grønt. På bildene har jeg lagt Zultanite over OPI Every Month is Octoberfest. Den er pakket full av pigmenter og glitter og dette er kun ett lag.


Foreløpig så må jeg nok si at Color Changing Garnet er min favoritt, men det er før jeg har fått prøvd Alexandrite.

Jeg fikk forresten kjøpt noen av Ninja Polish sine julelakker tidlig en morgen denne uka, gleder meg til å få de. Synes spesielt Melted Snowman så morsom ut.

Har dere kjøpt noen av Ninja Polish sine lakker? Noen favoritter?

Jeg kjøpte  Zultanite hos Ninja Polish og betalte $11 + frakt pr. stk.

6 comments

  1. Sminkan

    Jag har bilder på den här liggandes på datorn. Den här och Changing Garnet. De är fina men Garnet är min favorit av de två. Vill ha den blå också.

    Och dina bilder är magiska, som alltid.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)