Color Club Ho-Ho-Holly

Dagens negler er en gylden grønn folielakk fra Color Club sin julekolleksjon, den kom litt overraskende på meg denne kolleksjonen, plutselig var den i salg og folk hadde swatches oppe og jeg måtte bare ha 3 av lakkene.

De har greid å mikse de gyldne pigmentene sammen med de grønne på en måte slik at de komplimenterer hverandre, veldig fint! Ingen problemer med påføringen, denne er som en helt vanlig folielakk. 3 lag dekker perfekt.

Denne har jeg hatt på en stund og den sitter godt uten for mye tipwear, men husk å bruke top coat.

Den tredje fra denne kolleksjonen har jeg ikke fått enda, men venter den straks i posten. Noen som tipper hvilken det er?

Jeg kjøpte Ho-Ho-Holly på ebay, men den er inne på Transdesign og Nailsupplies også. 🙂 Likte du den?

5 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)