IsaDora Polar Nights

 

Da jeg var hos tannlegen i forrige uke rakk jeg å ta en snartur ned Bogstadveien før jeg hoppet inn i en drosje, på Cubus fant jeg displayet Northern Lights med julekolleksjonen fra IsaDora. Jeg sikret meg den nydelige lakken Polar Nights, blå jellylakk med sølvmicroglitter og litt større sekskantet glitter. Det ser virkelig ut som himmelen en skandinavisk vinternatt. Jeg tok meg ikke råd til de to andre lakkene denne gangen, men det er glitterlakker i sølv og gull.

Jeg la to lag med Polar Nights, avsluttet med top coat. Den er så fin!

Denne anbefaler jeg virkelig, det er ikke ofte man snubler over lakker i Essie Starry Starry Night sin klasse, men denne er det.

Lakkene er ute i butikk nå og jeg så den både hos Vita og Cubus, koster kr. 89,- om det ikke kjøres et tilbud da.

Ikke glem å delta i bursdagsgiveawayen min for å kunne pynte deg med ekte gull på neglene til jul! 😉

Så har dere kjøpt denne skjønnheten? Like fornøyd som meg?

20 comments

 1. Unni

  Utrolig lekker! Jeg er også så utrolig fasinert over neglene dine! Hvordan klarer du å få de så perfekte?
  Ha en fin dag! 🙂

  • Karianne

   Jeg må nok takke foreldrene mine mest, ellers så filer jeg de bare rett av og smører og oljer litt. 😉 Ha en fin dag du også!

 2. Lii

  Jeg så også displayet plutselig da jeg var utd oh handlet inn litt fler av jewl kolleksjonen. Bildene dine mye finere enn mine. Lakken er fin eneste jeg vil ha av de, gull og sølv er litt standar syns jeg.

  • Karianne

   Heisann! Kikket inn på bloggen din og du har mange fine bilder da, bare husk å jobbe med lyset. Vend hånden mot lyskilden og prøv å unngå for mye skygge på bildet. 🙂 Og bruk makrofunksjonen på kameraet du bruker. Alle må begynne en plass, mine bilder var veldig mye dårligere da jeg startet, men så lærer man etterhvert. Bare å stå på!

 3. Frknfalk

  Ja, denne har jeg kjøpt. Den er kjempefin! Men jeg brukte tre lag før jeg syntes at den ble dekkende nok. Lakken tørker fort så det gjør ikke så mye da 🙂

 4. N.

  Denne minner meg veldig om Deborah Lippmann’s Lady sings the blues. Er det mulig for deg å sammenligne? 🙂

 5. Maja

  Enig med hun ene over meg, begynn heller å ta sånne kjempedårlige mobilbilder med avskallet neglelakk sånn at vi ikke blir minst like hekta! Hihi! Stort pluss til Isadora atter en gang, absolutt et av de mest interessante merkene man får kjøpt i norsk butikk. Titter alltid på displayene deres med nysgjerrighet. 🙂

 6. Pingback: IsaDora Global — Polar Nights

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)