Chanel Malice

Enda en glødende rød lakk. Det i kombinasjon med Chanel og limited edition betyr kjøp hos meg. Chanel-regret er den verste angeren. Malice er en del av Chanel sin julekolleksjon Éclats Du Soir De Chanel og etter suksessen Chanel hadde og fortsatt har med Vamp og Rouge Noir så burde ikke en glødende burgunderrød lakk være så hard å selge.

Første laget ble litt flammete hos meg, men det rettet seg helt fint med strøk nummer to. Den er ellers lett å legge, men pakket med pigmenter så ikke legg denne med tørre neglebånd, pigmentene vil finne hver eneste lille tørre del av huden og sette seg der. Og lakk i og rundt neglebåndene er ikke så veldig pent. Smør hendene med en god fet krem før påføring dra over neglene med en bomullspad fuktet med neglelakkfjerner for å fjerne krem og fett fra neglene før du begynner med underlakken. Gjør det samme før du fjerner den.

 

 

Malice får en litt satinfinish når den tørker, gløden mattes ned litt, så med denne er det ikke tiden for å skippe top coat. Et strøk med en glansfylt overlakk bringer gløden til sin rett.

Den er ikke så fantastisk som Orly Smolder i mine øyne. Malice har en mer mørk burgunder base og det vinrøde skimmeret er litt mer sjenert enn hos Orly Smolder. Men det er Chanel og vil nok bli en klassiker.

Ny besøksrekord på “nyversjonen” av negelakkmani.com i går, tror bursdagsgaven til leserne falt i smak. Jeg har smugtittet på noen av svarene og de er så fine og noen fikk meg til å le høyt. Det å glede andre er virkelig det beste som finnes!

Jeg kjøpte Chanel Malice på ebay, men har hørt rykter om at den har ankommet enkelte butikker her i Norge også.

Hva synes dere, tror dere den blir en klassiker?

19 comments

  1. Tuva

    Puh, heldigvis falt jeg ikke pladask for denne. Hadde jeg gjort det, måtte jeg jo ha kjøpt den, for som du sier, Chanel-regret er virkelig den verste anger (derfor ender det gjerne med at jeg kjøper back up av dem også, og det blir dyyyrt). Men den er fin altså, og du skal ikke se bort fra at jeg kjøper den om jeg kommer over den. Hmm… Der endret jeg visst mening i løpet av kommentaren. Haha, jeg er håpløs når det kommer til neglelakk 😛

  2. Sminkan

    Så oerhört vackert! Jag önskar jag badade i pengar så jag kunde köpa det men jag har lovat mig själv att inte köpa nya lack innan jag provat mig igenom min höstskörd och att jag ska hålla igen lite på köpen så jag kan köpa lite julklappar i år också. 😀

  3. Ragnhild

    Orly Smolder høres kjempefin ut! Malice ligger og venter på meg på postkntoret. Glad jeg leste dette innlegget først! Hvilken håndkrem og neglelakkfjerner bruker du? Det er innlegg jeg savner på neglelakkblogger forresten! 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)