Bursdagsgiveaway!

22 comments

 1. Ingrid

  Åh! Begge de to lakkene som jeg har siklet over den siste måneden! Da er det jo ingen tvil om at jeg må være men i konkurransen! >^_^<

 2. Sirkus

  Holy. Bare å være med i trekninga, sånn at magen kan slå krøll den tia man venter, er verdt det!
  Hihiiiii.

  • Karianne

   Mannen ble iallefall glad for nå blir det lettere for meg å trekke en vinner, han har gjort alt manuelt før, hodet mitt funker ikke til å sitte å føre inn alle kommentarene i et regneark. Håper dere ikke synes det er for kjipt.

 3. Monica Karin

  Jeg har fått levert inn på alle …
  Men der det står at jeg skal få 2 poeng,der får jeg bare 1 poeng.
  Har sett igjennom flere ganger,alle står det +2 poeng på men om jeg gjør de som står jeg skal få +2 poeng på så kommer det bare opp +1..
  Litt rart.. Men men jeg har gjort alle og har kommet tilbake igjen i dag og twittrert igjen i dag… +1 poeng…
  Monica Karin canim_monica@hotmail.com

 4. torun

  Ååå, dette vil jeg gjerne vinne. Jeg digger tmwtgg-neglelakken! Bloggen har vært en sterkt medvirkende faktor til at jeg har kjøpt (alt for) mange neglelakker i det siste, kanskje den kan spare meg for å kjøpe inn denne selv!

 5. Pingback: Vinneren! | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)