Bursdagsgiveaway!

Endelig fikk jeg somlet meg til en liten giweavay for å feire 4 år her på bloggen!

Du kan altså vinne en splitter ny GOSH Hero sammen med OPI The Man With The Golden Gun, den med flak i 18K gull. ;) Boksen den ligger i er forseglet og lakken er helt ny. Bare å fylle ut skjemaet her. Lykke til! :)

a Rafflecopter giveaway

22 comments

 1. Ingrid

  Åh! Begge de to lakkene som jeg har siklet over den siste måneden! Da er det jo ingen tvil om at jeg må være men i konkurransen! >^_^<

 2. Sirkus

  Holy. Bare å være med i trekninga, sånn at magen kan slå krøll den tia man venter, er verdt det!
  Hihiiiii.

  • Karianne

   Mannen ble iallefall glad for nå blir det lettere for meg å trekke en vinner, han har gjort alt manuelt før, hodet mitt funker ikke til å sitte å føre inn alle kommentarene i et regneark. Håper dere ikke synes det er for kjipt.

 3. Monica Karin

  Jeg har fått levert inn på alle …
  Men der det står at jeg skal få 2 poeng,der får jeg bare 1 poeng.
  Har sett igjennom flere ganger,alle står det +2 poeng på men om jeg gjør de som står jeg skal få +2 poeng på så kommer det bare opp +1..
  Litt rart.. Men men jeg har gjort alle og har kommet tilbake igjen i dag og twittrert igjen i dag… +1 poeng…
  Monica Karin canim_monica@hotmail.com

 4. torun

  Ååå, dette vil jeg gjerne vinne. Jeg digger tmwtgg-neglelakken! Bloggen har vært en sterkt medvirkende faktor til at jeg har kjøpt (alt for) mange neglelakker i det siste, kanskje den kan spare meg for å kjøpe inn denne selv!

 5. Pingback: Vinneren! | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)