IsaDora Paradise Green

IsaDora sin Jewels Of The Orient-kolleksjon inneholdt kun en cremelakk og sammenlignet med alle de skimrende og glitrende lakkene virker denne litt eh, enkel? Fargen og konsistensen er nydelig, men IsaDora har skjemt oss bort med resten av kolleksjonen så forventningene er skyhøye.

Paradise Green er grønn med mye blått i seg og er en litt støvete dempet farge. Går på som smør, ingen problemer som helst med konsistensen.

Det er en liten ting jeg har tenkt på i det siste, FB og det dumme promoteringssystemet de har innført på FB-sidene. Hva hjelper det å ha mange følgere på FB når kun en tredjedel ser postene du poster der om du ikke betaler. Og nei, det nytter ikke å legge til siden ved å trykke på at den skal vises i newsfeeden, heller ikke om du legger den til i intrest list. Vil jeg at alle skal se, så koster det meg dyrt. Jeg liker jo å oppdatere siden min med info om nye kolleksjoner, når enkelte nettbutikker har fått inn nye kolleksjoner og ikke minst når jeg har postet noe nytt her inne. Så det er nok lurt å ikke satse alt på FB, jeg har jo mange som følger bloggen via Bloglovin, google reader, twitter, instagram osv. og jeg tror det er bra. Men har dere noen gode tips på hvordan eller hvor det er best å legge inn tips om nye kolleksjoner i butikker osv? Twitter? Jeg vil nok fortsatt legge inn ting på FB, men det føles så nytteløst når FB gjør alt for at vi skal betale for tjenestene der inne. Jeg har en side på google+ tror jeg men det er det vel ikke så mange som følger? Setter veldig stor pris på tips og litt brainstorming rundt dette.

Og for dere som følger meg bare via Facebook, legg meg gjerne til på bloglovin, google reader eller twitter også, da går du iallefall ikke glipp av så mye.

Og en ting til, vær flinke å smøre hendene og neglebånd. Nå er tiden inne for å være virkelig flink med den tørre inneluften vi har. Jeg merker det godt og da jeg var ute en liten snartur i forrige uke så snappet begge neglene på tommelfingrene mine rett av, sikkert kombinasjon av tørr luft og kulde.

Har dere noen nye håndpleiefavoritter? Ny håndkrem?

11 comments

 1. Halat Sophie (@HalatSoph)

  Denne var grisefin. Right up my alley!

  Jeg fortsetter bare som før jeg og håper folk får med seg det meste. Jeg sier i fra om bloggoppdateringer på twitter og facebook og det er det. :/

 2. Tuva

  Fin lakk, men jeg blir aldri superbegeistret for Isa Dora sine lakker, samme hvor fine de er. Syns kvaliteten er såpass middels at jeg ikke orker å kjøpe lakkene til den prisen de har. Men, nok om det! Jeg følger deg på bloglovin, facebook og instagram. Personlig er ikke twitter noe vits for meg da jeg ikke bruker det, men instagram funker supert! Vil jo gjerne få med meg det som kommer, og forstår veldig godt frustrasjonen din rundt FB!

 3. Insouciant

  Twitter og blogg er det eneste jeg følger med på :-).

  Er denne lakken og Jaded ganske like?

 4. annetten

  Jeg sverger til dr Hauschkas håndkrem (den beste!), sammen med uunnværlige Lemony Flutter. Og en veldig mild skrubbekrem med olje en gang i blant hvis jeg føler jeg har mange tørre “flak” på hendene.

 5. Elisabeth

  Jeg har en sånn koselig RSS feed ting i nettleseren min (bruker FireFox), og da ruller alle nye blogginnlegg over toppen av skjermen min til jeg trykker på de og leser de=D
  Den heter RSS Ticker og jeg anbefal den eller noe som ligner til alle som føler de ikke får med seg alt^^,

 6. Tonje

  Denne skiller seg ut fra resten av kolleksjonen ja! Og minner mer om en sommerfarge enn en farge som passer inn i en kolleksjon “fra” orienten? Men uansett er det en veldig fin lakk!:)
  Og ja, det er utrolig synd hvordan Facebook har utviklet seg.

 7. linalinux

  mycket fin, har du cg-exotic encouters för en jämförelse? 🙂
  lägger du upp saker på facebook som inte hamnar här? för man vill ju inte missa nåt 🙂 det är skitdumt att man inte få bestämma själv vad man vill se, så fult.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)