IsaDora Dynasty og 4 år med Neglelakkmani!

Ved første kikk på Dynasty synes jeg den bare så ut som en vanlig koksgrå lakk, men da jeg fikk den på så jeg det nydelige grønne skimmeret. Det er sånne øyeblikk som gjør meg lykkelig og som får meg til å synes synd på samboeren som er fargeblind. Jeg elsker sånne overraskelser! Det går an å si at man er en fargejunkie? Jeg kan bli dønn lykkelig av å se fargerikt garn i instagramfeeden min. Jeg tror det er mye av grunnen til min fascinasjon over neglelakk, glitteret og fargene. Her om dagen skulle jeg sette på plass en av lakkene mine med mye glitter i, jeg gikk ut i gangen hvor vi har skarpe spotlighter i taket og bare bråstoppet da lyset traff glitteret i flasken, helt glitterisert! Mannen satt på stua og bare lo av meg han skjønte med en gang hva som hadde skjedd da jeg bråstoppet. Jada, jeg er lett å glede.

Jeg greide dessverre ikke fange skimmeret så godt på bildet, men det er der og det er med på å gjøre lakken mye mer spennende. Som vanlig ikke noe problem med påføringen, 2 lag + underlakk og overlakk.

I går var det nøyaktig 4 år siden jeg for første gang satt meg ned og begynte å blogge om neglelakk. Da var det ingen andre norske blogger om neglelakk, det norske markedet var stusselig og det er litt “mindblowing” å tenke på hvordan dette har endret seg. Flere bloggere har kommet til, noen er borte igjen, og nye dukker stadig opp. :D Jeg klapper meg selv litt på skulderen for at jeg fremdeles henger med. Og det var jo også i disse årene det eksploderte i det internasjonale markedet også og neglelakken ble den nye “leppestiften”. Tidligere var det jo salg av leppestift som økte under økonomiske nedgangstider, nå er det neglelakken som har tatt den plassen. Jeg planlegger en bursdagsgiveaway, men erklærer hele november som bursdagsmåned og lover at den kommer denne måneden.

Hva med deg er du en fargejunkie? Når begynte du å interessere deg for neglelakk?

IsaDora lakken er å finne i butikk nå til kr. 89,-

Lakken er en vareprøve fra IsaDora Norge

22 comments

 1. Sirkus

  Når jeg ble hekta på lakk….Det var vel ei fining med stor interesse for lakk, som gradvis dro meg med inn i neglelakkverdenen. Hun la de nydeligste manikyrer, ja, og gjør det enda. Du ana, du ana- alt du skal klare å friste meg med, hihi.
  I min skuff var det kunn to brune lakker, nemlig. Jeg kledde jo ikke noe annet. Særlig.
  Så ble jeg hekta på rosa, jælp liksom, og nå er det både oransje, svart, blå, grønn, glitter, rødt og brunt i min skuff. Og jeg elsker hver eneste en av dem.
  Ha en nydelig fireårsfeiring. Jeg gleder meg til ti årsdagen også, jeg.
  :-)

  Klem, Sirkus

 2. Hilde Myklatun ϟ (@Hildemy)

  Jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe Dynasty.. Den var liksom ikke unik nok ;) Og gratulerer med bloggbursdag!!

  Jeg begynte å interessere meg for neglelakk for tre og et halvt år siden. Tror også at jeg er en skikkelig fargejunkie, elsker spesielle neglelakker med glitter og skimmer.

 3. Tuva

  Gratulerer!! Jeg, og sikkert veldig mange andre, er veldig glad for at du fortsett henger med! Jeg begynte å bli interessert i neglelakk da Isa Dora kom med sine cracle-lakker. Tror det var da jeg innså at neglelakk kunne være mer enn bare rødt og rosa. Også søkte jeg rundt på nettet, fant blogge din, og da var det i gang! Husker enda at du postet bilder av Alessandro sin magnetiske lakk, og jeg bare måtte ha den! Følte eg helt crazy som brukte 200 kr på én lakk, hehe. Det var da, nå skal jeg på IKEA og kjøpe antiskli til helmeren min ;-)

 4. linalinux

  Jag fick svar på min egen fråga, kollade lite andra swatches på lacket och det ser fint ut men din bild gör det 10ggr vackrare, sjukt fin bild! bra jobbat! jag älskar att titta på vackra lackbilder :D Och jag är preciis som du, jag blir jätteglad varje gång jag ser färgglada bilder på IG, följer till och med en färg-ig :D och det kunde lika gärna varit jag som tvärstannade och tittade på glittret i flaskan, jag står ofta och bara beundrar mina lack :D älskar färger, skimmer, glitter, nyanser av olika färger ihop, duokromt.. aaah! :D
  Jag har alltid hållt på med färger och pyssel sen jag va väldigt ung, nagellack var ett stort intresse under skoltiden, sen gjorde restaurangjobb att jag fick sluta, och nu när jag återupptäckte det för ca 2år sen och upptäckte hur mycket vackra lack det finns nuförtiden så blev jag helt tokig :D när man tror allt gjorts redan är det nån som kommer på nåt nytt, möjligheterna är oändliga, härligt!

 5. lii

  Min neglelakk besettelse startet da jeg var 15, for jeg gjorde noe så ufint som og bite negler. Neglelakk gjorde at jeg ikke bet negler lenger. Hadde vel rundt 5 som jeg bytta på, nå er det vel tresiffra. Og jeg henter mye inspo fra deg, joyful og neglelakk.net.
  Grattis med fire år.

 6. Sunniva

  Gratulerer med dagen til bloggen og til deg- for mye bra innsats med bloggingen! :)

  Jeg har vel alltid vært interessert i neglelakk, men det er først de siste 2 årene jeg har innsett hvor mange forskjellige typer det finnes, mange forskjellige merker og farger. Det eksploderte etter jeg fant bloggen din og begynte å lese mer om andres vurderinger av forskjellige lakker. Nå kan jeg vel si at jeg er avhengig, jeg sliter faktisk med å være i praksis hvor jeg ikke kan ha på meg neglelakk. Så nå når helgene kommer, så er det full fart og frem med en ny farge som kan glede meg :)

 7. vaskeklut

  Jeg har vært glad i neglelakk hele livet jeg! Men den virkelige _interessen_ og samlemanien kom vel først for et par-tre år siden da jeg forsto at jeg klarer å la vær å bite negler om jeg har fin lakk på, slik at de blir lange og fine! Dessverre blir de raskt ødelagte fordi de er så skjøre. Tror nok at jeg må vurdere litt kosttilskudd! Jeg elsker farger, men trekkes mest mot det glitrete (jeg er en glitterjunkie!!) og det lilla. Oransje får du meg aldri til å lakke neglene i! Med mindre det er en veldig fin kobberglitterfarge, da ;)

 8. coewless

  Mange gange til lykke med bloggens 4 år. Jeg vidste slet ikke at du havde haft din blog i så lang tid. Det er jo helt fantastisk! Jeg nyder i hvert fald alle de indlæg du poster, og jeg er rigtig glad for, at jeg kender din blog og har lært dig lidt at kende igennem den. Jeg elsker sine billeder, og jeg sukker altid efter de neglelakker du poster billeder af! Keep up the amazing work! <3
  Jeg har selv kun været igang i 2½ år, men tiden går nu alligevel hurtigt!
  Jeg synes det er fantastisk hvordan neglelak-verden er eksploderet. Allerede på de 2½ år jeg har blogget er det virkelig sket en del. Det er jo kommet så mange flere mærker og der er sket så meget på markedet, og det bliver ved og ved. Sikke en fantastisk hobby vi er havnet i hva!? :D

 9. Manjana

  Graulerar med dagen!
  Eg begynte med neglelakk då eg var 14-15, men så dabba interessa av då eg begynte å studere. Eg fekk rett og slett ikkje tid eller lyst. Og så plutseleg, for omlag to år sida, var lysta der igjen. Og det hjelpte sjølvsagt på at det var så mykje “nailspiration” å finne på nettet, blant anna bloggen din – som er ein av dei første neglelakkbloggane eg starta å følge.

 10. Shanti

  Det var vel flere som ble litt ivrige for ca. 4 år siden. Jeg har vel knapt kommentert mer enn en håndfull ganger, men det er ikke mange innlegg jeg har gått glipp av i disse årene. En sjelden gang sjekker jeg andre blogger, men da må jeg i så fall dobbeltsjekke hos deg, for du har de besteste bildene. Gratulerer! :klem:

 11. Beate

  Interessen min for lakk, som stort sett består i at jeg kan like å se bilder, og bli litt småfacinert kommer ene og alene fra denne bloggen. Det var morsomt å sitte hele familien, både hankjønn og hunkjønn å titte på youtubevideoer du linket til med masse mønstre, perler og små kunstverk på neglene.

 12. neglelakkergøy

  jeg begynte med neglelakk for alvor i fjor sommer. da jeg ble syk i fjor på sensommeren, tok det helt av. lakking av negler var stort sett det jeg orket å gjøre. i løpet av denne tiden har jeg nok blitt en fargejunkie…jeg eeeeeelskeeeer farger! særlig de som overrasker litt i lyset/sola. vakre farger gir mye glede i en til tider tung hverdag:-)

 13. Ika

  Grattis på 4-års dagen!
  Jag började gilla nagellack redan som barn, men då var det typ rosa som gällde. I tonåren återupptäckte jag lack, gärna i blått och grönt, men lacknörd blev jag först 2007 när jag upptäckte bloggar. Färgnörd har jag varit länge men det har blivit mer uttalat de senaste åren. Numera är jag stolt färg- och lacknörd! :)

 14. Jenny

  Gratulerer!
  Jeg er definitivt en fargejunkie! Det har jeg alltid vært, lenge før jeg ble interessert i neglelakk. Den interessen kom vel for et par år siden, men ble mer seriøst interessert når jeg snublet over Joyful sin blogg for et halvt år siden. Der fant jeg jo også linken til din blogg, og bra var det :D

 15. Frøken Barmen

  Ey, bloggen din er skorpion, slik som meg! Haha:) (Eg har bursdag den13. nov, så eg er veldig oppteken av dette om dagane;)
  Eg har alltid vore ganske jålete av meg, og har vore oppteken av å ha velstelte negler sidan eg gjekk på barneskulen. Eg var kjend for å alltid ha neglefil i pennalet. Men det er fyrst dei siste fire-fem åra at eg har gått bort frå nøytrale, lyse negler og kasta meg uti i den fargerike neglelakkverda, som jo er så mykje morosamare!:) Det har jo også, som du seier, blitt lettare å få tak i fine, fargerike lakkar no enn før. Før i tida var det berre raudt og lyserosa som fans, urk! Godt tidene forandrar seg.
  Grattis til deg og bloggen med fireårsdagen!:) klem

 16. Sminkan

  Grattis till dina fyra år! Jag minns första nagellacksbloggen jag hittade, NOTD hette den och det var en svensk blogg som sen försvann. Jag tror det kan ha varit 2007 redan. Från det blev Sminkan mer och mer en nagellacksblogg. Jag tror jag 208 hade minst vartannat inlägg om nagellack och idag är det ju som det är. Nagellack är så jäkla roligt! Visst har mitt smink- och lackintresse gått hand i hand större delen av mitt liv, men lack är så enkelt och kräver så lite av en och man ser det hela tiden.

  Du har en av de bästa bloggarna i världen och du ska vara så himla stolt över dig själv!

  Grattiskram!

 17. Rebekka

  Gratulerer med og ha hatt bloggen i 4 år!
  Jeg ble vel først virkelig, virkelig interessert i neglelakk når jeg fant blogger som din. Vi har jo samme sykdom og det å shoppe i butikker var ikke noe jeg gjorde noe særlig. Å kikke på bilder av neglelakk på nettet og lære om ting der var derimot supert, og enda mer supert når jeg begynte og lære meg hvor alle disse herlighetene kunne handles på nett! Hihi det siste nå er at mannen var så dum og spørre om jeg ville ha noe fra usa, gjett om han har fått kjørt seg for og finne alle de neglelakkene jeg putta på ønskelisten! Hihi. Nå gleder jeg meg ekstra mye til at han kommer hjem!

  Ellers har jeg akkurat sittet og knotet med neglteip her, den har ligget i skuffen en veldig god stund uten at jeg har hatt ork til å styre med det. Men i dag måtte jeg bare tenke på noe annet så da passet det perfekt. Så nå har jeg svarte negler med et bånd sølvteip over, iiiiih så fint selv om jeg ikke fikk til å legge teipen helt like bra som deg. Definitivt noe jeg må prøve på flere ganger i andre kombinasjoner! For resultatet ser absolutt utrolig bra ut i forhold til at det var jo egentlig ikke sååå knot (bare litt).

  Jeg krysser fingrene for ihvertfall minst fire år til med deg og bloggen din i fremtiden! Du er definitivt min yndelings neglelakk blogger!

 18. rushda86

  gratulerer saa mye med 4 aars dagen!!!

  jeg ble besatt av neglelakk for omtrent to aar siden. jeg flyttet til utlandet og fant ut at jeg hadde veldig mye fritid(saann i forhold til det aa tilbringe tid med familie og hjemme) begynte foerst med off brands, men ble mer og mer inspirert av blogger som din til aa faktisk kjoepe meg god kvalitets lakk. har vel et lavt men tresifret antall, fordelt baade her i irland og hjemme i oslo. har dessuten bredd vanvidden til mine kusiner og venninner baade hjemme og her. gaar nok ikke mer enn to dager foer jeg har ny farge paa neglene. fortiden er jeg besatt av baade magnet og holografiske lakker, men det varierer. gikk hen og kjoepte meg gull lakken fra james bond serien. har ikke kjoept ny lakk siden. skjoente fort at det nesten ikke var sosialt akeptabelt :/ da er det fint aa ha like sproe sinnede paa nett :D

 19. upcloseandpolished

  Jeg så en haul svideo i mai/juni 2010- kjøpte mine første 18 lakker i en smell, deretter mitt første google søk dukket neglelakkmani opp, dama som viste seg senere å være mye mer enn bare neglelakk for min del <3 jeg har til sist turt å hive meg på bloggingen, rett os slett for å samle hobbyen min på ett sted, og kanskje kan jeg også, som deg Karianne, tilføye noen andre ny kunnskap for de nye :) Takk for at su fortsatt holder på, det mp du ikke slutte med! Vi trenger deg Karianne :) <3 Og ja , jeg blir også glad av farger, virkelig :) takk for alt du har lært meg opp igjennom tiden:)

  Klem