IsaDora Dynasty og 4 år med Neglelakkmani!

Ved første kikk på Dynasty synes jeg den bare så ut som en vanlig koksgrå lakk, men da jeg fikk den på så jeg det nydelige grønne skimmeret. Det er sånne øyeblikk som gjør meg lykkelig og som får meg til å synes synd på samboeren som er fargeblind. Jeg elsker sånne overraskelser! Det går an å si at man er en fargejunkie? Jeg kan bli dønn lykkelig av å se fargerikt garn i instagramfeeden min. Jeg tror det er mye av grunnen til min fascinasjon over neglelakk, glitteret og fargene. Her om dagen skulle jeg sette på plass en av lakkene mine med mye glitter i, jeg gikk ut i gangen hvor vi har skarpe spotlighter i taket og bare bråstoppet da lyset traff glitteret i flasken, helt glitterisert! Mannen satt på stua og bare lo av meg han skjønte med en gang hva som hadde skjedd da jeg bråstoppet. Jada, jeg er lett å glede.

Jeg greide dessverre ikke fange skimmeret så godt på bildet, men det er der og det er med på å gjøre lakken mye mer spennende. Som vanlig ikke noe problem med påføringen, 2 lag + underlakk og overlakk.

I går var det nøyaktig 4 år siden jeg for første gang satt meg ned og begynte å blogge om neglelakk. Da var det ingen andre norske blogger om neglelakk, det norske markedet var stusselig og det er litt “mindblowing” å tenke på hvordan dette har endret seg. Flere bloggere har kommet til, noen er borte igjen, og nye dukker stadig opp. 😀 Jeg klapper meg selv litt på skulderen for at jeg fremdeles henger med. Og det var jo også i disse årene det eksploderte i det internasjonale markedet også og neglelakken ble den nye “leppestiften”. Tidligere var det jo salg av leppestift som økte under økonomiske nedgangstider, nå er det neglelakken som har tatt den plassen. Jeg planlegger en bursdagsgiveaway, men erklærer hele november som bursdagsmåned og lover at den kommer denne måneden.

Hva med deg er du en fargejunkie? Når begynte du å interessere deg for neglelakk?

IsaDora lakken er å finne i butikk nå til kr. 89,-

Lakken er en vareprøve fra IsaDora Norge

22 comments

  1. upcloseandpolished

    Jeg så en haul svideo i mai/juni 2010- kjøpte mine første 18 lakker i en smell, deretter mitt første google søk dukket neglelakkmani opp, dama som viste seg senere å være mye mer enn bare neglelakk for min del <3 jeg har til sist turt å hive meg på bloggingen, rett os slett for å samle hobbyen min på ett sted, og kanskje kan jeg også, som deg Karianne, tilføye noen andre ny kunnskap for de nye 🙂 Takk for at su fortsatt holder på, det mp du ikke slutte med! Vi trenger deg Karianne 🙂 <3 Og ja , jeg blir også glad av farger, virkelig 🙂 takk for alt du har lært meg opp igjennom tiden:)

    Klem

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)