IsaDora Sultan Palace

Etter å ha testet ut endel av lakkene til IsaDora for denne høsten må jeg innrømme at jeg lurer på hvem i IsaDora-teamet som er mesterhjernen(e) bak disse lakkene. Alle er så nydelige på sitt vis og det skimmeret som er i lakkene er med på å gjøre de så unike. Elsker denne kolleksjonen!

Dagens lakk er den oransje Sultan Palace. Min hudtone er nok ikke den som passer best til denne lakken, de med varmere hudtone vil nok finne den mer passende. Jeg er likevel forelsket i det nydelige skimmeret.

Fin, juicy skimrende orange som lener mot rødt. Lakken er godt pigmentert og lett å legge. 2 lag + underlakk og overlakk.

Vet flere har etterspurt swatches av denne så her har dere den. 🙂

Litt fun facts på slutten, vet dere at jeg kan bruke opp til en halvtime-time på en swatch? Og at jeg alltid tar bilder med to kameraer for å være sikker på at jeg får et godt fargekorrekt bilde? Og om jeg senere ikke blir fornøyd med bildet så swatcher jeg lakken på nytt? 😛 😆

Har dere handlet inn Sultan Palace?

Lakken er en produktprøve fra IsaDora Norge.

10 comments

 1. Sunniva

  Jeg har kjøpt meg denne. Men er i praksis, så er nok en stund til jeg får lakket neglene mine igjen. Men en utrolig nydelig lakk!

  Du bruker mye tid på denne bloggen, men jeg setter veldig stor pris på alle disse fine bildene og omtalene du kommer med. Jeg regner med det er mange som er enige der 🙂

 2. katrine

  Det er derfor vi elsker bloggen din, for her vet vi at vi får ordentlige bilder emd god kvalitet og god gjenngivning. Det er mange fantatisk flinke neglelakkbloggere der ute, men det er din som oftest får en lakk opp på “Must have”-listen min, ettersom bildene dine er så sinnsykt fristende 😉

 3. Nina Kristin

  Har tenkt å kanskje kjøpe en orange neglelakk til høsten, men vet ikke helt om den passer meg… 🙁
  Har kalde undertoner i huden jeg også… Men den var veldig fin!

 4. nasselill

  Der kom den!!
  Jeg fikk faktisk sett den på Cubus i går, og ble litt skuffet over at den virket så varm i fargen. Men så var det skimmeret da!!
  Må bare si at jeg i dag har på meg China Glaze sin Immortal, fra Halloween kolleksjonen, og det er også en helt fantastisk lakk! Grå, med turkis/teal og rosa skimmer i! Elsk!

 5. Frk Fryd

  Hei. Takker igjen for flott inspirasjon, har nå i over to år ikke vært uten neglelakk i flere dager enn jeg kan telle på en finger;)Er innom bloggen så godt som daglig, og opptil flere ganger. Mange har sagt det, men det oser god kvalitet og godt hjerte av deg, måtte du fortsette og spre glede i lang, lang tid:) Har akkurat kikket på armbåndene dine, og lurer på hva slags tråd er det du bruker igjen? Ha en fortsatt fin helg:)

 6. Pingback: IsaDora Sultan Palace | Sminkan & Emma

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)