OPI Every Month Is Oktoberfest

Jada, jeg vet, sent ute med den her når jeg allerede har flere fra den siste kolleksjonen til OPI (Skyfall) stående på bordet. Men det er fremdeles høst, denne er fra OPI sin høstkolleksjon Germany og fargen er nydelig.

Denne lakken har litt av egenskapene til Nfu-Ohs #51 mørk lilla base med burgunder skimmer, ja jeg vet at #51 har flakies, men fargene er ganske så like. Det har blitt endel av disse lakkene i mørkerødt med glødende skimmer, problemet er bare å velge seg en favoritt. Jeg løser det med å skaffe meg alle. (Heh!)

Jeg regner med at mange av dere allerede har skaffet dere denne. Og for dere som ikke har kjøpt den enda så kan kanskje denne posten være til hjelp? 🙂

Jeg kommer til å swatche enda noen flere i samme klasse så dere kan jo henge litt på gjerdet til alle er postet også. 😉

Jeg kjøpte min på Transdesign, men de har nå fjernet OPI fra siden sin.

Har dere denne? Hiss eller Diss?

 

12 comments

 1. katrine

  Jeg lever i en liten “ikke sjekke ut nye kolleksjoner eller andre fristellser”-boble, pga økonomien, men denne har absolutt faget oppmerksomheten min og står høyt oppe på ønskelisten. Så sinnsykt fin fare!

 2. Renate

  Å, den var nydelig! Har noen sånne mørke med litt sånn farge i (dårlig forklaring..), men ikke noen som er som denne 😀

 3. Anine

  Den var kjempefin! Men hvor kan man da få kjøpt den, hvis Transdesign ikke lenger har OPI? Er Germany-kolleksjonen å få tak i i Norge (eller Sverige)? Og vet du om Skyfall-kolleksjonen kommer til Norge? Ønsker meg 🙂

  • Karianne

   De har flyttet OPI over til nailsupplies. Jeg tror du kan kjøpe Germany i Norge, sjekk OPI Norge sin FB-side for forhandlere. Parfymeriet på Nordbysenteret (det i første etasje) har ofte de nye OPI kolleksjonene.

 4. Hilde

  Nailsupplies…sender de til norge eller?? og åssen er de på pris i forhold til transdesign?? har vært så lettvint å bestille på transdesign…

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)