Linda Johansen høstkolleksjon, de to siste lakkene

Heisann! I dag viser jeg dere de to siste lakkene i Linda Johansen sin høstkolleksjon. Det har blitt en Linda Johansen uke her på bloggen, håper det har vært greit. Fant ut at når formen ikke er der til å bruke 8-9 timer i strekk på å swatche så kan jeg ta en til to om dagen, og for meg så har det fungert godt.

Den første jeg skal vise kræsjer dessverre med hudtonen min, denne passer nok best om du har en varm hudtone. En annen ting som er litt dumt er at lakken drukner glitteret litt, men om du henger med så skal jeg vise deg et lite triks på hva du kan gjøre med det. Linda Johansen Moon Goddess er altså en gullfarget lakk med glitter i gull.

Moon Goddess striper litt så vær lett på hånden når du legger den. Om du vil at glitteret skal bli mer synlig så fukt en kompress (jeg bruker mesoft kompress siden den ikke loer) med neglelakkfjerner og dra forsiktig over lakken, da vil glitteret komme mer til sin rett. Avslutt med topcoat. Jeg tok et bilde slik at jeg kunne vise dere hvordan det ble hos meg, likte det veldig mye bedre.

Sist men absolutt en av favorittene, jeg kan ikke få nok av grønne lakker, er Linda Johansen Sargasso Sea. Om du synes Shaded Spruce ble for mørk, så er nok denne perfekt for deg. Dempet, nydelig og skinnende blank. Den er litt mindre pigmentert enn Shaded Spruce, men to lag holder i massevis.

Lakkene finner du her, sammen med et nydelig utvalg fra den faste kolleksjonen. Prisen er kr. 139,- pr.stk.

Dere som følger meg på instagram har kanskje sett noen av de nye lakkene som har ankommet hos meg, har dere noen ønsker på hva jeg skal vise frem som neste lakk? Noen dere er nysgjerrige på?

Produktprøver fra Linda Johansen.

11 comments

 1. Pingback: Linda Johansen – Fall flowers collection | Joyful-nails
 2. Maja

  Karianne, jeg er en stor fan så dette må du for all del ikke ta ille opp, men.. jeg savner virkelig mer fokus rundt flere merker enn bare Linda Johansen (altså, elsker lakkene så iiiikke slutt med det!!), men jeg savner “alt det andre” nå – du er jo den norske dronningen til å ta SMELLVAKRE bilder så jeg sniker meg jo hit for å titte når det er nye kolleksjoner der ute.. 🙂

  Nå har det jo vært LJ-uke, men så vet du i alle fall at noen ivrige fans som har lest hvert eneste innlegg gjennom tidene bare triiiipper etter det fine mangfoldet i alt fra indielakker til det man finner på H&M i en og samme blogg – det er din styrke! 🙂 Bare en liten thumbs up, setter så utrolig pris på alt arbeidet du legger i denne bloggen!

  • Karianne

   Maja, det tar jeg ikke ille opp i det hele tatt, jeg er veldig enig. Og jeg har en diger kurv med indielakker,H&M lakker, nye stempelplater mm. som jeg burde ha vist dere. Jeg har kronisk dårlig samvittighet og pisker meg selv for at jeg ikke leverer godt nok og ofte nok. Men formen har vært elendig de siste månedene. Jeg har ikke kjøpt så mange av de nyeste kolleksjonene i det siste da, mer litt her og der. Jeg lover å jobbe med dette og jeg setter veldig pris på tilbakemeldingen!

   • Maja

    Godt å høre, jeg formulerer meg bestandig så klumpete også er jeg kanskje ikke helt heldig med utdeling av sosiale antenner men det var godt ment! Ingen vits i å ha dårlig samvittighet, vi lesere burde være takknemlige uansett 🙂 Vit bare at det settes så veldig stor pris på!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)