FNUG Holographic Swatches

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ble begeistret da Charlotte fra FNUG sendte meg en mail og fortalte meg at hun ville sende meg den nye holografiske kolleksjonen fra FNUG. Jeg er alltid klar for å teste ut nye holografiske lakker! Og jeg ble ikke mindre begeistret da jeg testet de i natt. De er mer holografiske enn Chanel Holographic, I kid you not!! Dette er knallgode holografiske lakker. Ble du skuffet over den nye Gosh Hero Holographic? Tørk tårene og sikt deg inn på disse, garantert fri for skuffelse! Jeg delte på instagram, MakeUpAlley, Flickr og Tumblr. Bare mobilbilder med blitz, men oi, responsen har vært overveldende. Det har kommet mail og meldinger i hele natt og jeg har prøvd å svare etter beste evne. Men nok prat, over til bildene.

FNUG Psychedelic, sølvfarget hololakk:

Jeg sammenlignet den med Chanel Holographic, Chanel til venstre. Chanel blir gruset.

FNUG Fantastica, grønn hololakk:

FNUG Futuristica, blå hololakk.

Merk at alle disse bildene er tatt under en 60w lyspære, ingen sol, ingen blitz. Dere kan jo kikke innom Flickr for å se blitzbilder som nok viser hvor insane disse vil være i solen.

NB! Husk å bruke disse med Aqua Base, dette er 2 lag over aqua base.

Så til det viktige, hvor kan man få tak i de? Jeg vet at nelly.com har bestilt disse og vil snart ha de på siden sin. Butikken Frk Wickstrøm, sier de selger denne også via mail (sender også til USA) . UK: Wild-Swans har bestilt og har de på siden sin snart. Legg gjerne til i kommentarfeltet om du er forhandler, vil bli det eller vet om en forhandler. Jeg kan forlenge denne listen.

Hva synes dere?  Elsker holografiske lakker som er laget riktig!<3 FNUG på Facebook

Produktprøver fra FNUG.com

21 comments

 1. Eva

  Jeg er nødt til at købe disse. Hold da op. De er simpelthen for flotte. Og især nu hvor man havde hlædet sig til Gosh Holographic Hero, som viser sig at være knap så fed. Disse må virkelig købes, også selvom der vidst ikke lige er penge til det, 😀

 2. Sminkan

  Japp, nu är de beställda. Tack för bilderna och tipsen! Magiska bilder! Du är verkligen nordens Scrangie, eller vänta, du är bättre än så! Jag älskar dina bilder!

 3. Benedikte

  Amaaaaaazing!!! Må ha, må ha, her er det bare å følge med på når de kommer:) Gleder meg!

 4. Pingback: FNUG Futuristica | Sminkan & Emma
 5. Pingback: FNUG Cult Look & Gold Digger | Neglelakkmani
 6. Pingback: FNUG Flat Boots and Nail Foil | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)