Splitter ny Linda Johansen Pumkin Pie

Opp som en løve ned som en fell, i dag kom smellen etter ferien. Men jeg skal ikke klage, jeg har hatt to fine uker, nå må jeg betale for det og sånn er det. Hvordan går det med dere? Håper dere har en fin sommer selv om været har sviktet.

Det er ikke mange dagene igjen før vi er i august og høstkolleksjonene flommer over oss og jeg gleder meg veldig til å se den ferdige kolleksjonen fra Linda Johansen. Men jeg har fått lov til å gi dere en liten forsmak. Pumpkin Pie har nemlig blitt ny, fra å være en skimmerlakk har den gått over til å bli en juicy jellylakk. Den er nydelig og perfekt for deg som liker å lage jellysandwich med glitter mellom lagene.

Her har jeg lagt 3 lag + top coat. Lakken er veldig glossy så om du har dårlig tid så kan du alltids droppe top coat, men husk at det går ut over holdbarheten.Er den ikke fin?

Hvilke kolleksjoner gleder du deg til? Og var dere med på å stemme frem dine favoritter hos Linda Johansen? Spente på resultatet? 🙂

14 comments

 1. Tuva

  En vellykket makeover vil jeg si! Kjempefin var den 🙂 Jeg stemte på mine favoritter, og er veldig spent!

 2. susannen88

  DU, Karianne, er mitt forbilde når det kommer til negler! 😀 Er selv besatt av neglene mine, har og en “nyfødt” negleblogg, men din er stadig favorittbloggen min. Stå på! 😀 Er og blitt forelsket i armbåndene du lager, der kan jeg jo finne armbånd som passer til disse fargerike neglene mine, tror jaggu jeg må kjøpe noen en dag 🙂

 3. Benedikte

  Denne er superlekker! Det er så gøy at Linda får til et skikkelig bra neglelakkmerke, her i Norge. Stas:)
  Ellers håper jeg på rask bedring for deg, liker bloggen din godt og leser den ofte. Du er flink!

 4. Pingback: Linda Johansen Pumpkin Pie med litt bling | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)