Depend Holographic

13 comments

 1. Maja

  Herlig, er de like gode som feks den blå de hadde før? Holo er liksom en sånn ting det aldri er vær til men som er så vakkert i retr belysning at det er bra uansett! 🙂

 2. Manjana

  Dei har dei i alle Sparkjøp-butikkane også – det var i alle fall det Depend Noreg har sagt. Eg var innom Sparkjøp Standgaten i Bergen for to dager sia, og der hadde dei mange igjen av alle unntatt Silver.

 3. ★MK★

  Ååå bor du i nærheten av det ja.. Fikk tilbudet om å være med mamma til Molde i går, angrer litt nå merker jeg.

 4. SølviHjelvik

  Hei! Er ei jente på 15 år som også har en lidenskap for neiler. Har ikke vært så flink til å vise det på bloggen, men jeg skal prøve å forandre på det. Har bestilt meg Konad utstyr, aldri prøvd før, men ser kjempe enkelt ut! Fått alt, mangler bare plater, men det har vi bestilt, så det kommer nok snart. Ville bare si det, og at du har fått deg en ny fast leser! Veldig fine neiler og motiver du har, ser opp til deg for det!

 5. lii

  de har dem på sparkjøp på stormarkede i hønefoss og på sparkjøp i mjøndalen.
  jeg tok med meg fem stykker, og elsker de, funker mye bedre enn MUS sine, som falt av etter 7 timer, jeg har hatt på en a de nå i tre dager, og skal teste ut hvor lenge de holder.

 6. Yngad1206

  Så de på Parfymelle i Kragerø. Men der var det bare to typer igjen:( Men de er super fine:)

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)