Snille Lina!

Lina en leser av bloggen min og en medforumist på neglelakkforumet har sendt meg en pakke! Tusen takk, Lina! Du har helt rett, jeg har ikke en sånn lakk til å stemple med! Skarpt observert! 🙂 Hun har også fått med seg den nye dillen min og sendte også med nydelige glassperler som jeg kan leke med.

20120711-190107.jpg

Hun begynner brevet som fulgte med, med “Hej Gumman” og da smelter jeg! Gumman er så søtt!

Tusen takk, Lina for å lyse opp hverdagen min! Jeg ble veldig, veldig glad! Jeg er heldig som har sånne lesere og neglelakkvenner!

6 comments

  1. linalinux

    hihi yey! mer paket åt folket 😉 Varsågod och hoppas pärlorna kan ge dig lite extra inspiration, det behöver man alltid 🙂
    kram!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)