Orly MagneticFX Paint On Electron

Jeg fortsetter med den andre magnetiske lakken jeg kjøpte fra Orly, også denne ble kjøpt mye pga. magneten. Likte veldig godt mønsteret. Denne er grå i fargen, men om du ser nøye på bildene ser du et multifarget mikroglitter som titter frem. Dette er også en one-coater, som de fleste magnetlakkene er. Jeg nevnte på forrige innlegg at magneten er litt for liten, det samme gjelder for denne her også, jeg har ikke de lengste neglene, men magneten når ikke over hele lengden.

Bilder:

Magneten virker godt og det er ikke noe problem med å få frem mønsteret. La lakken tørke litt før du tar på top coat, på denne måten unngår du at mønsteret svekkes.

Og etter å ha sett på Tromsøkampen på tv lover jeg å ikke klage på væromslaget her i Oslo. Snø nå hadde nok fått meg til å gråte litt, tror jeg.

Lakken kjøpte jeg på ebay.

Er dere klar for kjøligere vær nå? Eller ønsker dere mer av det nydelige været vi sør for Mo i Rana har hatt?

Har dere forresten kikket innom butikken min på Etsy? Salget går veldig bra! 🙂

11 comments

 1. Shamini (@kinogodt)

  Jeg liker veldig godt magnetlakker (uavhengig av hva som måtte være in, ut, trendig and whatnot), og at disse er onecoatere er jo et enormt pluss i min bok. Tror kanskje jeg må gå til anskaffelse av både denne og den blå – har du fler på lager? Som kjent elsker jeg swatchene dine, og må alltid lure litt rundt på nett (nærmere bestemt eBay) etterpå. 😉

   • Karianne

    Hehe, har du akkurat lest svensk? 😆 Nei, kjøpte bare disse to, men regner med at hele kolleksjonen er ok. Har fishnet Nails Inc, men tro det eller ei, den var ikke one coater. Så sats på Orly sine. 🙂

    • Shamini (@kinogodt)

     Orly it is then! Nei, tror ikke jeg nettopp har lest svensk. På en annen side.. jeg gjør så mye rart uten å være helt klar over hva jeg driver med, så det kan godt hende. 😉

 2. Julie

  Fine neglelakken!
  Kjenner jeg er klar for bedre vær nå, er bare litt lei av at det snør, haha!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)