Orly Glowstick

Orly Glowstick er altså den merkepenn-gule lakken fra Orly Feel The Vibe-kolleksjonen. Helt umulig å fotografere hvor skarp den egentlig er, men den får det til å svi litt på netthinnen i RL.  Jeg valgte å  swatche denne uten en hvit base, men om man vil ha den enda skarpere i fargen og slippe unna 4 lag, så er det en mulighet. Jeg trodde denne skulle bli favoritten min fra denne kolleksjonen, men i år så tror jeg det er de neonoransje jeg liker best.

Glowstick, 3 lag over base coat med top coat:

Fant ut at det passet godt med et av de siste armbåndene jeg har laget. 😛

This is 3 coats with Orly Glowstick, much brighter in RL. Matching my bracelet I made a few days ago. 🙂 I bought mine from ebay, but it’s in stock on Transdesign and nailsupplies now. Use it over a white polish to make it pop even more.

Har dere tips om hvodan fotografere neon best mulig? Jeg har hørt og sett at noen holder hånden under vann for å få frem fargen skikkelig, hva gjør dere?

 

19 comments

 1. Line Thøgersen

  Hi! Just trying to see if I’m the only one.. Lately I have experienced problems with seeing your pictures in my google reader! They just don’t show up.. I have to open your blog to see them and it annoys me a bit 🙂

  • Karianne

   I’m sorry, no you are not the only one. I’m wondering if adding my blog again will help it. Some follows the feed from when I had neglelakkmani.wordpress.com and it might be a part of the problem. Please keep me updated how it works. And again I’m very sorry! 🙁

   • Line Thøgersen

    I tried deleting the feed and adding it again, and for now it seems to work 🙂 When you moved to your new URL it worked for a while too and then stopped (I had problems on the old URL too..)

 2. LinnK

  Måtte bestille disse, i tillegg til Essie poppy-razzi kolleksjonen, neonfargede klær er ikke noe for meg, men negler derimot! 😀

 3. Eva

  Jeg elsker neonlakker!
  Jeg blev helt forelsket da jeg så denne nye kollektion fra Orly, men jeg besluttede mig for kun at købe den orange. Jeg glæder mig til at se hvordan den ser ud! 😀
  Glowstick ser nu også rigtig flot ud!

 4. N.

  En gal farge,men tror dessverre ikke den passer bra til min hudfarge :/ Dog,jeg rocker andre neonfarger,og gleder meg til den nye China Glaze-kolleksjonen kommer ut neste måned! Forresten,visste du at Layla magnetlakker blir solgt på Cubus? Håper de tar inn hologram-lakkene også!

 5. kristinøstevik

  Fant bloggen din via Frk. Cava. Nydelige negler – gjør du dette selv? Fantastisk.. Har et ? til deg: neglelakkfjerner, hvilket merke bruker du?

  • Karianne

   Jada, her er alt selvgjort. 🙂 Jeg bruker Zoya Remove+ neglelakkfjerner. Men Patons neglelakkfjerner som du kan kjøpe på Cubus er også en favoritt.

 6. kristinøstevik

  Takker for svar. (ser ned på mine matte, litt ujevnt malte negler akkurat nå..sukk..)

 7. Dina

  Nydelige.
  Så at Sinful colours hadde en farge som var lik denne, som jeg bare måtte plukke opp da jeg så denne posten.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)