Nail-Venturous Floam

Denne lakken er litt spesiell, jeg har iallefall ingen som ligner. Floam har matt neonglitter i 3 farger. Jeg tror i tillegg at amerikanske jenter også har et nostalgisk forhold til denne lakken siden Floam visstnok er navnet på en leke i USA, som er et formbart materiale som består av små fargerike kuler. Dette har ført til at etterspørselen har gått i taket, de greier ikke å lage nok lakker og folk er desperate. Jeg har hørt at folk har valgt å kjøpe glitter og mikset lakkene sine selv.

På bildet har jeg tre lag, glitteret er litt tørst så det trenger et par lag med topcoat for å bli helt glatt.

Nail-Venturous selger lakkene sine på Etsy, men det siste jeg hørte var at hun tok 4-8 uker ferie/pause. Det er likevel mulig at Ninja-Polish hvor jeg kjøpte lakken vil selge Floam i denne peroden.

Hva synes dere om Floam? Verdt hypen? Tror dere at det er nostalgi som selger denne, eller er det det at den er såpass unik? 🙂

8 comments

  1. Sophia (Unhas a Trois)

    I love Floam! Just discovered your blog and I simply love your pictures!

  2. Shamini (@kinogodt)

    Jeg skjønner greia med nostalgi, men jeg liker ikke denne lakken. Kanskje fordi jeg ikke liker glitter på generell basis bare? For meg minner den om såkalt “white noise”, skurrer du ser på en TV når den ikke har signal, bare i farger åpenbart… Jaja, alle kan ikke like det samme! Påføringen din er upåklagelig som vanlig, skulle ønske jeg var like god på å legge lakk som du er. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)