Linda Johansen Baby Doll

Jeg hentet akkurat ut en liten pakke fra Linda Johansen, der lå det to nydelige lakker i rosatoner + Linda Johansen Facial Sunstick, så jeg viser dere den ene lakken i dag. Baby Doll er en lys rosa lakk som vipper mot korall, den er mye skarpere på neglen enn hva den ser ut til i flasken. Denne er perfekt for sommeren 2012. Fargen gir huden glød, ser nesten ut som man har fått litt sommerfarge allerede. Denne må man legge som en pastell, ikke jobbe for mye med og avslutt alltid med topcoat. På bildet har jeg to lag + overlakk og underlakk.

Jeg fikk lyst til å pynte den litt så jeg stemplet på stjerner fra en fauxnad plate.

Sommerklare negler i en fei!

Linda Johansen Baby Doll kan du kjøpe her, prisen er kr 139,-

Har dere funnet det dere tror blir sommerens favorittfarge? 🙂

Lakken er produktprøve fra Linda Johansen.

14 comments

 1. Anna

  Oj lacken från Linda Johansen är verkligen superfina allihop! Det skulle egentligen räcka med att bara köpa hennes lack, man behöver inga andra 🙂
  Den här var också väldigt fin tycker jag, trots att rosa inte är nån stor favorit, men den här skulle jag kunna tänka mig att bära. Påminner den lite i tonen om Chanel Morning Rose? Fast utan skimret.

 2. Ulvlu

  Fin, fin lakk. Synd de grønne tonene i huden min får meg til å se ut som en alien når jeg bruker slike farger. Heldig du som kan bruke dem.
  Min absolutt favoritt for denne sommeren (og sikkert mange somre framover siden jeg ble helt forelsket i denne fargen) er Nails Inc Maliblush: den perfekte “tangerine tango”-fargen i kremfinish. Den er helt fantastisk.

  PS jeg liker den nye layouten/designet ditt veldig godt!

 3. Kristine - negledesign

  Hei!
  Ser du har en fin liste der med andre norske neglelakkbloggere. Min gamle blogg box17.blogg.no står øverst der, men om du kan bytte den ut med den rene negle-bloggen min hadde jeg blitt veldig glad! 😀

 4. Pingback: Nails Inc Baker Street | Neglelakkmani
 5. Pingback: 21 Gorgeous nail art for short nails | Indian Makeup and Beauty Blog | Beauty tips | Eye Makeup | Smokey Eyes | Zuri

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)