Holofredag! Layla Flash Black

Mange av de svenske bloggene kjører holofredag i dag og da passet det godt å henge seg på. I dag har jeg den mest fantastiske sorte hololakk som noen gang har blitt laget å vise frem. Layla har lykkes i å lage nydelige, sterke hololakker i en tid da de fleste holografiske lakker ser ut til å svekkes. Jeg har også via min gode venninne Tara  funnet en overlakk som ikke svekker den holografiske effekten, kanskje heller øker den. Jeg har hatt på Layla Flash Black i 3-4 dager og har kun bittelitt tipwear. Tommel opp!

Se på denne magien da!

Bilde av lakken uten top coat:

Og et bilde MED top coat, helt utrolig:

Her er et bilde av den fantastiske top coaten:

Jeg har kjøpt både lakken og top coaten på ebay, til helt ok priser. 🙂

Har dere kjøpt noen av de holografiske Layla-lakkene?  Hva er planene for påsken?

20 comments

 1. Shamini

  Ooh, kjempelekker lakk! <3 Har ingen planer for påsken, håper bare at forkjølelsen min har gått over sånn at jeg kan nyte påsken uten å være pottetett og uten smaks- og luktesans. Ha en riktig god påske, Karianne! 🙂 *klem*

  • Karianne

   Håper du kommer deg snart, Shamini! Det er noe dritt å ha det sånn! Håper påsken blir knallfin! 🙂

 2. Stine Marie K

  WOW, for en vakker lakk 😀 Passet jo bra at jeg nettopp lakket neglene med MUS – Greta nå da siden det er holofredag. 🙂 Jeg har ingen store planer i påsken bortsett fra å slappe av og jobbe. Ha en fin påske 🙂

 3. neglelakk=gøy

  Wow! Flott effekt! Har aldri hørt om merket, men må sjekke det ut:-) Påsken skal tilbringes hjemme i hovedstaden. Hvordan står det til med deg?

  • Karianne

   Jeg sliter med magesmerter som stjeler energi og fokus, men skal til lege rett over påske, håper egentlig det gir seg før det da. Ellers er det bra, takk! 🙂 Du bør sjekke ut disse lakkene!

 4. Tamara

  Planen denne påsken er å:
  Sove
  Jobbe med BA
  Sove
  Slappe av
  Sove
  Forberede til flytting! Yay!
  og rett og slett bare daffe…. + noe skolearbeid 🙂

 5. Manjana

  Kva synast du om Diamond flash samanlikna med OPI DS top coat? Eg treng ein ny “holo-sikker” topplakk, men har ikkje bestemt meg for kven eg skal kjøpe enno.

  • Karianne

   Jeg tror Diamond Flash vinner siden den ikke fjerner noe av holoeffekten, men OPI DS fungerer altså.

 6. Renate

  Stunning!
  Vi solgte nettopp hytten vår i Sirdalen, så Vi må opp å rydde og pakke alt ned i esker.. Men til vinteren igjen skal det pakkes opp og settes inn i en ny hytte 🙂
  God påske!

 7. Sirkus

  Jeg må bare si at jærte mitt nesten stoppet da bloggen din lå nede! Måtte det aldri skje igjen. *traumatisert*
  Hvordan er formen din nå, søta?

 8. Pingback: Jade Vermelho Surreal | Neglelakkmani
 9. Pingback: Jade Magia Negra | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)