A Little Hint Of Neon

Denne manikyren er inspirert av Pshiiit.com dere burde sjekke bloggen hennes, selv om hun skriver på fransk så er bildene nydelige og inspirerende. 🙂

Dette  er kanskje noe for dere som ikke liker fulle manikyrer med neon, men kan tenke dere et hint av det. Mal først striper av neonlakk som base, plasser på nail art striper tape i det mønsteret dere har lyst på, mal over med en lakk som dekker på et lag, jeg har brukt Illamasqua Boosh. Husk å fjerne tapen omtrent med en gang du er ferdig med å lakke en negl slik at stripene blir skarpe.

 

Jeg har planer om å teste ut dette også med en nudelakk over, tror det kan bli ok. 🙂

Hva tror dere?

Håper dere har en nydelig fredag!

54 comments

 1. Sophie

  Merker jeg ikke er så fornøyd med henne etter å ha sett 3 av designene mine hos henne uten link tilbake til meg. Men jeg liker det du har gjort 🙂

  • Karianne

   Det er nettopp derfor jeg lenker til henne, kanskje hun ser at det er kjekt å bli lenket til og begynner å gjøre det selv? Hun har allerede takket meg for lenken på Pinterest. 😉 Hun har ikke blogget så lenge, er ikke sikkert hun er inne i hva som er kotyme enda.

   • Sophie

    Veldig kjedelig. Hvis du søker på “mermaids tear” hos meg og ser på posten hvor jeg har lagt gull på halve neglen så ser du forresten dette designet lagt ut på løs negl der. 🙂 Tsk tsk.

    • Karianne

     Hehe, hun postet også den sorte nyttårsmanikyren min med sølvtape, altså hennes versjon. Den kom opp i googlereader hos meg, så jeg lagret det. Ingen link tilbake, senere slettet hun den posten, tror ikke hun ble fornøyd med resultatet fordi hun har senere kommentert på det bildet at det er vakkert men alt for vanskelig å få fint. 😛 Men jeg har fortsatt posten i leseren min.Har du bedt henne om å linke tilbake? Om dette plager deg så tror jeg det er det beste å gjøre.

    • sonja

     Uhm, I’m just commenting on this because I follow all three blogs, you two and that other girl. If you look through her posts, she has certainly linked back to both of you. There are links in the post for this neon manicure, the “Elegant squares” from Sophie, and other blogs that she gets inspirations from. If a person forgets once in a while, one can ask them nicely to link back to the original post.
     I hope there are no hard feelings, just thought I should mention it before anyone is “accused of bad blog behaviour” 🙂

    • Karianne

     There’s absolutely no hard feelings at all from me, I know it’s hard to find the source sometimes. I love her blog and her pictures, that’s why I share the link to her blog so often. 😀

 2. Marthe Cecilie

  Må bare si det Karianne.. dette var en elsk manikyr 🙂 men jeg er så redd for svart på neglene…. så må finne min egen vri…

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)