The Lady Bug Spill Proof Nail Polish Holder

Er du som meg og veiver litt med armene når du lakker og har hatt små nesten katastrofer eller fulle katastrofer med søl og sorg? Da er det mulig du også trenger denne. Vet ikke om dere hadde en sånn klovneleke som barn, en slik som ikke kunne velte uansett hvor mye man prøvde? Slik virker the Lady Bug. I tillegg har den tre pads med sort gummi på seg slik at den ikke sklir og du kan ha den tiltet om lakken i flasken begynner å bli litt vanskelig å få tak på. Jeg så denne først på en blogg og styrtet til amazon for å kjøpe en, prisen er slett ikke ille, $7.95 + frakt. Håpet er at jeg slipper å sitte med hjertet i halsen etter å ha berget lakk og inventar fra en katastrofe.

Jeg vet det er mange som har neglelakk på kjøkkengulvet. 😉 Har du hatt noen uhell?

 

21 comments

 1. Cecilie

  HAHAHAHA! Crazy nailpolishlady…. 🙂 Har heldigvis ikke hatt noen uhell på steder hvor jeg ikke kan bruke neglelakkfjerner. Søt denne her 😉

 2. Elizabeth Michelle

  Eneste plassene eg har sølt neglelakk er vell på pcen min… haha! Men det er heldigvis ikke ofte eg griser så mye med lakken rundt om kring 🙂 Tror ikke at eg trenger denne saken her, men den er nok genial for dem som bruker å være uheldige!

 3. Tuva

  Bortsett fra en lilla glitrende micro har det gått veldig fint! Også har pc’n min fått et par strøk, men det er Chanel Peridot og det kan ingen bli sinte for 😉

 4. Anine

  Haha, kjempesmart! Men passer denne til alle typer neglelakker? Det finnes jo så mange forskjellige fasonger og størrelser på flaskene 😛

  • Karianne

   Ja, passer til de fleste har prøvd flere flasker, til og med miniflasker passer. 🙂

 5. Neglelakkogmeg

  Jo, jeg har hatt noen uhell. Sitter nemlig i sofaen og lakker bestandig..,,

  Har ett sted hvor en flaske har detti ned og lagd en liten fargeflekk på parketten, men det er heldigvis en lys farge. Og jeg kan jo ta det vekk med neglelaklfjerner, men har ikke kommet så langt.

  Denne ser helt genial ut, må nok ha en slik en når jeg får meg jobb og mer penger (alt som ikke er livsnødvendig av neglelakksaker er satt på vent til da, kjipt, men sånn er det…)

 6. Renate

  Hehe, jeg har hatt noen uhell på tregulvet på rommet mitt, med både neglelakk, maling og tusjer..
  Smart denne her da:)

 7. Anette

  Har bare klart å velte en flaske en gang, og det var heldigvis en klar top coat. Win! xD Også klarte pappa å knuse en helt ny lakk en gang, merkelig nok var det en base coat i en klar, melkeaktig farge. Husker jeg ble ganske grinete.

 8. Sirkus

  Så kult. Jeg husker eldstejenta hadde en sånn leke. Den var russisk, av alle ting.

 9. Marthe

  Sølte en hel flaske med neglelakk fjerner utover jobb pc-en til pappa. Ops!
  Også sølt neglelakk utover kjøkkenbordet og utover skolesekken for noen år siden.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)