Skarp, skarpere, skarpest!

Jeg har fått dilla på neonlakk igjen og har hentet frem alle mine fra skuffene. Så forresten at Essie sine eldre neonfarger går for $35 på ebay nå, det er jo litt sykt. Dagens lakk er ikke fra skuffen, den ble innkjøpt fra ebay nylig etter å ha kommet over et bilde av den på nett. Skarp trafikk-kjegle oransje, helt fantastisk. China Glaze Orange Knockout er ikke en ny lakk, min har til og med hvitt merke under, noe som betyr at den var laget før China Glaze ble B3F, så masse fine kjemikalier i den. Konsistensen på OK er som en jellylakk, trenger mange lag for å bygge opp fargen, men jeg likte resultatet.

Neonlakker er jo noe herk å fotografere, men jeg greide å fange nok blått lys til at dere kan danne dere et ok bilde av den. IRL er den enda skarpere.

Essie kommer med nye neonlakker til sommeren, jeg gleder meg! De hadde jo ny neonkolleksjon hver sommer en periode og det har vært noe som manglet de sommerene de ikke har hatt disse.

Satser dere på noen neonfarger denne våren og sommeren? Hva er din favoritt blant neonfargene?

12 comments

 1. Tuva

  Megastilig farge! Kommer nok til å kaste meg på neonbølgen jeg også, må bare kjøpe noen neonlakker først (å nei å nei, stakkars meg :P) for de glimrer med sitt fravær i samlingen.

  • Dina Ramse

   Det er mulig denne er litt mørkere.. Fikk lyst til å kjøpe denne også, for å sammenligne mot min Chiate Speed Dial. Jeg elsker orange-nyanser for tiden.

    • Dina Ramse

     Ja, har siglet på flere av dem, og hatt en lang elimineringsprosess for å finne ut hvilke jeg har lyst på å kjøpe, og hvilke jeg bare MÅ kjøpe. 🙂

  • Karianne

   China Glaze sin Poolside kolleksjon er veldig fin og sikkert ikke helt umulig å få tak i. Om du leter på Transdesign så har de flere av de eldre neonlakkene. Scroll gjennom China Glaze og Color Club sin A-Z, de fleste er merket neon. 🙂

 2. Kia - Nailsncupcakes

  Jeg har Bright Tights fra Essie som er en crazy orange neon. Likte denne CG fordi den hadde jellyfinish. Det var en flott tvist på en neon synes jeg! De fleste tørker jo matt

 3. Randi

  Jeg synes jeg har det meste i skuffen, men neonfarger er det lite av. Da har jeg et påskudd til å kjøpe flere lakker…. må ha litt farger utover sommeren 🙂

 4. Sirkus

  Jeg har en oransj, det rekker, for den er alldeles nydelig den også. Kul farge man bare er nødt til å legge merke til.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)