Tape på kryss og tvers

Dere har sikkert sett de nydelige tapemanikyrene til Sophie på My Awesome Beauty? Nylig la hun ut en tutorial og jeg tenkte at jeg kunne jo alltids prøve. La oss bare si at jeg har litt igjen å lære både på utførelse og forberedelse, men for å være første forsøk så vipper jeg så vidt over godkjent, tror jeg.

Det ble iallefall ganske så fargerikt, egentlig så skulle jeg ha en lys rosa på tuppen, men etter at jeg hadde malt på den grønne på første negl så fikk jeg ikke opp den rosa samme hvor hardt jeg tok i, så jeg tok den første og raskest tilgjengelige rosa jeg fant.

Det er altså sølv i bunn, Whitest White fra Milani, Did It On’Em  fra OPI og Passion Fruit fra Orly. Striping tape har jeg kjøpt fra ebay.

Hva synes dere?  Vær snill! :lol:

Har dere prøvd? Hvordan gikk deres første forsøk? :)

25 comments

 1. Anne Lise

  Åh, denne manikyren ELSKER jeg virkelig! Fy søren for noen freshe, herlige farger – får meg i skikkelig gladhumør og lengter til vår og sommer! :D

  Har sett Sophies fantastiske tapemanikyrer, og ble absolutt ikke mindre fristet til å prøve selv etter å ha sett denne..! Dere begge inspirerer til tusen! ;)

  Og både Did It On’Em og Passion Fruity rager høyt på ønskelista heretter! ;p

 2. Neglelakkogmeg

  Jeg synes det ble bra til første forsøk å være. Er ikke sikker på om jeg hadde klart det like bra…

 3. Tuva

  Så spreke, herlige farger! Likte dette veldig godt jeg :-D har ikke prøvd selv, ser vanskelig ut!

 4. Neglelakk=gøy

  Kjempeflott! Jeg har også sett Sophie sin tutorial, men jeg har ikke turt å prøve enda… Er lite tålmodig og har i grunn dårlig kontroll på lakken:) Meeeeeen, dette må prøves!!!

 5. Mona

  Det var inte lätt att göra! Min tape fastnar i lacket :(
  Din blev riktigt fin, superfina kanter och vacker färgkombo!

  • Neglelakkogmeg

   Det kan være at du venter for lenge før du tar av tapen. Tror det lønner seg å ta av tapen ganske raskt etter at du har lagt lakken på neglen…

 6. Sirkus

  Sårri mækk, jeg er ikke der. Haha. Når det er sagt var lakken lekkert lagt altså! Mine er sjelden så vellakkerte med kun en farge, men det trenger vi ikke snakke om i dag. Eh.

 7. Tori

  Hei. Når du bestiller fra Llarowe, hvor lang tid pleier det å ta? Fikk beskjed om at pakken var sendt for åtte dager siden, lei av å vente :/ Men den som venter på noe godt osv :)
  SUper blogg du har!

 8. Heidi

  Kan du ikke lage et innlegg om neglelakkpåføring og slik? Hva slags underlakk, overlakk etc. du bruker. Og hvordan du fjerner overflødig neglelakk som kommer på sidene. Du har jo helt perfekte linjer! :)