Ludurana Trovão og noro

Kjapt innlegg i dag, hele familien er syk og jeg som er vant til å fungere selv om jeg er syk fungerer som sykepleier.

Her har dere Ludurana Trovão over Illamasqua Boosh, en av mine favorittflakies, grønt og blått =<3 Om dere ser godt etter så flasher den også i lilla.

Kommer sterkere tilbake blant annet med goodiebag fra Oriflame med mye godsaker i.

Håper dere holder dere friske!

Likte dere Trovão? 🙂

17 comments

 1. Jeanette

  Jeg vil så gjærne kjøpe dette merke men finner det bare på en side der jeg ikke forstår hva som står. Hvor kjøper du dine? Også lurte jeg på om du kunne lage en how to på holografisk neglelakk. Jeg kjøpte nylig en fra the make up store, men får den ikke til å sitte fint, pluss at jeg ikke får til den holografiske effekten noe.

  • Karianne

   Jeg har kjøpt mine her: http://shop.llarowe.com/Ludurana-3-D-Flake-Nail-Polish_c13.htm

   Når du skal bruke holografiske lakker så lønner det seg å bruke en spesiell underlakk, Make Up Store har Aqua Fix, da blir lakken lettere å legge med en gang. Jeg har hørt at de nyeste versjonene av MUS sine holografiske lakker har mistet litt av den holografiske effekten, men at den blir mye bedre om du tilsetter litt neglelakktynner som Seche Restore eller Poshe Revive. 🙂

 2. Tamara

  Jeg har den, og elsker Ludurana lakkene mine.

  Ang MUS sine lakker så tror jeg at jeg har de 2 nyeste. Jeg har den rosa og blå, som jeg kjøpte i fjor, og nå nylig kjøpte jeg den sølve og hudfargede. Den hudfargede kjøpte jeg aller sist, og den effekten er svakere enn alle sammen, men den søkve er MYE sterkere enn alle sammen.

  • Karianne

   Du har god smak skjønner jeg! 😀

   Synd at MUS har begynt å rote med kvaliteten på hololakkene sine, men som sagt så kan det hjelpe med tynner. 🙂

 3. Heidi

  Hei,snublet akkurat innom her,kjempe imponert:-)
  Jeg har alltid syntes at det er morsomt med neglelakk,men som frisør så syns jeg at jeg aldri får lakken til å holde,begynner å flasse av allerede første dagen på jobb…noen tips for å få mer holdbarhet??? Hvor mange lag med lakk bruker du? Og hvordan klarer du å bare bruke 15-20 min på legge lakken,bruker du uv-lampe for å tørke lakk-lagene? Syns det tar så lang til å få lakken til å tørke…..Kommer til å fortsette med å kikke innom,og få inspirasjon fra deg:-)
  Heidi

 4. Karine

  Elsker den! Står herved på ønskelista mi 😀
  Jeg hadde egentlig ilagt meg selv neglelakk-kjøpe-forbud fram til neste lønning, men så oppdaget jeg Nerd Laquer, og endte opp med tre flasker…eh, oops.
  Dagens neglelakk her er Mari Moon Hits “Dreamer” – den er så fantastisk! Tar meg selv i å stirre på mine egne negler bare for å se om jeg ser noen nye farger som spiller over dem (og neglene mine ser forøvrig ikke ut – flere som har brekt, og hendene mine er sånn typisk vinter-usamarbeidsvillige, så de er egentlig ikke så mye å se på. Sier litt om hvor fin den lakken er 😉 )

  God bedring til dere alle sammen! 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)