Ludurana Flocado Arco-Íris

Nom nom, multifarget flakie!! Mange har etterspurt swatches av flakiesene fra Ludurana og her kommer den første, Arco-Íris. Den har flak i rødt/oransje, grønt og blått. Dette er nesten tvillingsøsteren til Finger Paint Twisted og Picture Polish sin Festival, det som varierer er fargen på baselakken og tettheten av flak. Festival er den med flest flak, den har også flak som nesten går over i gult istedet for oransje. Deretter kommer Ludurana som også har den klareste basefargen. Men nok nerding rundt fargene, over til bildene.

Jeg har swatchet lakken over et lag med Illamasqua Boosh.

Så trenger man alle tre lakkene? Nei, men Ludurana eller Picture Polish er nok de enkleste å få tak i for oss, begge kan bestilles hos Llarowe. Finger Paints har visst ikke vært den enkleste å få tak i og selges kun på Sallys (fysisk butikk) i US. Llarowe har hatt en sinnsyk pågang etter at folk fant ut av butikken og sliter derfor i perioder med å fylle opp lagerene kjapt nok, anbefaler dere derfor å følge henne på FB hvor hun oppdaterer når nye forsyninger kommer. Og vær så snill ikke klag på at hun ikke jobber kjapt nok (jeg tror egentlig ikke at dere vil gjøre det altså) det har vært et enormt press på henne og hun er bare en dame som elsker neglelakk og som bestemte seg for å hjelpe folk å få tak i sjeldne lakker.  Jeg er glad det finnes sånne som henne<3

Likte dere  Arco-Íris? 🙂

 

16 comments

 1. Cecilie

  Skikkelig confetti-ish! I like!

  Hva er egentlig Illamasqua Boosh? Og hvor kjøper du den? Og når bruker du den? 😀

  • Karianne

   Illamasqua Boosh er verdens beste sorte neglelakk! 🙂 Den dekker på et lag og er supershiny, jeg kjøper mine Illamasqua fra nettbutikken deres. Den brukes veldig mye som base under andre farger, men også alene som nyttårsmanikyren min.

   • Cecilie

    Haha… jeg har hele tiden trodd det var en underlakk… 🙂 Bedre å spørre, så forstår man litt mer 😉 Kjøpte den svarte til Deborah Lippmann, men, den er jo helt krise… forferdelig børste… jaja. Takk for info!

 2. Malena

  Litt `meh` til den, dessverre. Likte ikke helt fargene og hvordan de er satt sammen. 😉 Men veldig pen helhet, det må jeg innrømme.

 3. Valeria

  Do you maybe know whereelse to buy Ludurana? I’m really in love with these flakies, but Llarowe doesn’t ship to Italy 🙁

 4. Tamara

  Å herregud disse er snart hjemme hos meg 🙂 Sikret meg også Bosh, og må si meg enig
  med deg når det gjelder den. Men har også A England Camelot som jeg også venter på, så da får jeg testet den der 🙂

   • Tamara

    Kom hjem med en liten pakke i posten fra Llarowe. Jeg har Boosch, men må si meg at Camelot var bedre 🙂

    Mens ludurana har jeg ikke fått swatchet på mine egne negler, men på neglehjul.. Hittil er det litt meh, men har bare tatt på et lag. Hvor mange lag hadde du på?

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)