Fullstendig mislykket manikyr/Fail manicure

Jeg lovde å vise den frem, dette var et av forsøkene på nyttårsmanikyr. Den føltes helt feil for meg og da jeg viste det til mannen var han også lunken, ikke noe særegent ved den mente han. :lol: Jeg må si meg enig. I hodet mitt trodde jeg dette skulle bli fint, men det er ikke alle ideer som tåler dagens lys, det er en del manikyrer som aldri når bloggen for å si det sånn.

Dette er altså Ludurana Show, med stemplede sølvstjerner og små glitter festet på rundt omkring. Mye arbeid som ble fjernet med en gang.

Huff, den er virkelig ikke fin, det skjer for mye og er rotete.

My fail manicure from new year, it didn’t survive for more than a few minutes. Even my SO didn’t like it. :lol: Not every manicure make it to the blog, but this was so wrong that I wanted to share.

Har dere også manikyrer som føles fullstendig feil etter å ha brukt mye tid på de? Får de sitte eller ryker de av med en gang?

Related Posts

23 comments

 1. marthe cecilie

  whaaaaaaaaaat , jeg syns den ble kjempe fin… hadde aldri fått til dette selv..

 2. Neglelakkogmeg

  Der hender det er mislykkete manikyrer her i huset og. Av og til får de sitte, men stort sett ser jeg at det blir galt etter noen fingre, da går det rett av….

 3. Naekubi

  Kansjke litt for mye glitter, men jeg synes at stjernene ser helt stilige ut :) Jeg liker den blå lakken du har på!

  Jeg hadde manikyrer av og til som var helt mislykket, men vanligvis er jeg for lat å fjerne dem med en gang. ;)

 4. DesertNails8

  I love it! It’s cute! I can see it’s on the youthful side of things – maybe that’s what he didn’t care for? The stars turned out really well.

 5. SivLene

  Synes det var kjempefint jeg:) Bildene dine av Show fikk meg til å gå inn å kjøpe den og Reluz, de var så fine! Som om jeg ikke har gått nok bananas på Llarowe fra før.. hehe
  Gleder meg til posten kommer hver dag, og håper Lynnderellaene mine kommer;) Men det er vel litt ekstra lang frakt tid fra USA nå..

 6. sminkan

  den är snyggt gjord men jag förstår att den kändes rörig. Hantverket är bra men är man inte på humör för den här typen av manikyr så känns de fel. En annan dag hade den kanske känts helt rätt. :D

 7. Andrea

  Det var da ikke så ille! Likte veldig godt basefargen i hvert fall. Av og til blir selvfølgelig ikke manikyren hel vellykket, men det ender som regel med at jeg beholder den på i et par dager. Jeg er rett og slett for lat til å ta den vekk, og det føles litt dumt når jeg har brukt tid på å legge den ;)

 8. Tone (@Zicon)

  Akk, jeg synes denne var knallfin! Tror faktisk jeg må låne dette designet en gang — jeg har ikke akkurat disse fargene i samlingen min, men pytt!

 9. Makira

  Klarer ikke helt å bestemme meg for om dette er en kul festmanikyr eller litt for mye sirkus. Det varierer om jeg lar en mislykket manikyr sitte på eller ikke. En gang prøvde jeg meg på negler med noter på, og fullførte den på jobbben, men det ble helt tragisk… Jeg hadde ikke tid til å gjøre noe med det der og da og lot det stå til. “Alle” sa det var kult, men selv gjemmet jeg meg.