Show

Dere fikk en liten titt i går og her kommer den første swatchen, nemlig Show. Ludurana sine multichromes har jeg kjøpt fra Llarowe , jeg kan virkelig anbefale å handle der, pakken kom rett i postkassen og det var ingen tollavgift å betale.

Jeg har lagt Show i ett lag over ett lag med Illamasqua Boosh, Show kan legges alene i tre lag, men siden flasken er såpass liten så sparer jeg på dråpene ved å legge den over svart. Hele settet er parfymert, det lukter ikke ille, litt som skyllemiddel kanskje? Nyvaskede sengeklær?  Show skifter mellom blått, lilla, grønt og burgunder. Jeg slet med å få tatt bilde av det grønne men i RL så er det høyst tilstede.

Jeg elsker Ozotic Pro sine multichrome, men Ludurana sine er nok hakket hvassere i fargene. Elsk!

Ordered the whole multichrome Ludurana set from LlaroweThis is one coat of Show over one coat of Illamasqua Boosh, I love my Ozotic, but the Luduranas are better. You can use it alone, but since the bottles are so small I choose to layer them. They are scented, smells like fabric softener. 🙂

Håper dere har hatt en fin inngang på det nye året! Har dere noen nyttårsforsett? Mitt er å ta bedre vare på huden min, jeg må innrømme at jeg er inspirert av Linda Johansen og etter å ha testet ut produktene hennes så ser jeg at det nytter. Helt utrolig gode og drøye i bruk, kremer og rens som man kjøper i vanlig butikk kan bare gå og legge seg. Jeg har heldigvis ikke vært så glad i å sole meg det er iallefall et pluss. Etter å ha brukt Lindas produkter en stund så har huden fått en helt annen glød. <3 Negler og hender har jo fått mye oppmerksomhet en stund, så nå er det på tide å ta tak i mer. 😀

Ønsker dere et fortsatt godt nytt år og del gjerne nyttårforsetter i kommentarfeltet, kanskje jeg får flere ideer?

24 comments

 1. Sirkus

  Hah, jeg har sett bilde av deg, du glødet f ø r Linda også altså.
  Og for en vakker lakk, oh!

 2. Sunniva

  Nydelig, nydelig!
  Minner meg jo faktisk også om nordlyset, som igjen også er vakkert. Herlig farge, og du har også fine negler og hender! 🙂

  Godt nytt år, gleder meg til å følge bloggen i det nye året også 🙂

 3. Miriam

  Denne var viirkelig duochrome, en stor forskjell fra beetlejuicene som etter min mening har fått for mye oppmerksomhet i forhold til hvor fine så mange andre duochrome lakker er!

 4. Sirkus

  Sminker du deg hver dag? Ja, jeg tenker sånn “ordentlig” ikke bare lett strøk maskara? Jeg bruker kun sistnevnte, men det hender hvert jubelår at jeg flesker til med litt skygge og kanskje lipgloss. Da er jeg bra fin kan du tro, hahahahaha.

 5. Pingback: Pretty Random » Blog Archive » Belated Sunday Pic Spam & Link Love
 6. Trang Bella

  These nail polishes are treasures!
  Since i dont understand the content ( >< ),would you mind telling me the brand name of the products and if they are available international,esp,the UK.
  Thank you soooooo muchhh

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)