Godt nyttår! Happy New Year!

Dere vil ikke tro hvor mange timer jeg har brukt for å komme opp med den ultimate nyttårsmanikyr. Glitter, stjerner, konad mm. har blitt prøvd ut, men alt føltes feil. Jeg endte opp med denne enkle men klassiske manikyrer og den føles helt rett med tanke på det året vi legger bak oss. 2011 var det året Norge mistet uskylden. Håper dere får en fin nyttårsaften, men send en liten tanke til de som mistet noen på Utøya eller i regjeringskvartalet.

Lakken er selvfølgelig Illamasqua Boosh, sølvstripen er sølv holografisk striping tape kjøpt på ebay.

I tried making a really glittery manicure for this night, but it felt all wrong. Ended up with shiny black with some bling in form of a striping tape in holographic silver. After 7/22 it feels kinda right. Thank you for reading and commenting this year! Happy new year!  (I will soon be back with multichromes from Ludurana)

Jeg vil også takke hver og en av dere for å ha følgt meg dette året, jeg setter utrolig pris på at dere leser,kommenterer og forhåpentligvis blir litt inspirert.  Jeg er snart tilbake med multichrome Luduranas og failmanikyr. Vi har en rolig familiekveld her i dag. Det er også 11 år siden jeg og mannen traff hverandre på nachspiel på nyttårsaften. 🙂

Smiley from millan.net

41 comments

 1. sminkan

  Otroligt snyggt och verkligen passande. Smakfullt, tidlöst, elegant och sobert. JAg önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.
  Kramar!

 2. Tuva

  Godt nytt år til deg og dine Karianne! Håper dere får ei fin feiring i kveld 🙂 Veldig elegant nyttårsmanikyr!

 3. Frøken Barmen

  Veldig lekker manikyr med ein fin tanke bak!
  Eg har ikkje hatt tid til å gjere noko fancy, så her blir det ein mørkebrun OPI-lakk. Veldig enkel, men eg elskar den:)
  Ynskjer deg eit strålande nytt år, Karianne! Takk for ein fin og inspirerande blogg:)

 4. Marie

  Så smuk og stilfuld manicure! Tusind tak for din fantastiske blog, som altid inspirerer. Jeg ønsker dig et godt nytår og tillykke med 11-års jubilæet.

 5. Macarona

  Nydelig nyttårsmanikyr! Godt nyttår til deg, ser frem til å følge bloggen din inn i det nye året, og takker for så mange fine og inspirerende innlegg i året som har gått 🙂

 6. Renate

  Kjempe fint og elegant!
  Godt nyttår, du har virkelig inspirert meg, med flotte bilder og neglelakker! Gleder meg til mer i 2012! 🙂
  Kos deg i kveld, og gratulere med 11 år 😉

 7. Tamara

  Den skal jeg kopiere, bortsett fra at jeg skal bruke tapemetoden og legge makeupstore sin Siw under og sort over 🙂

 8. Bente-Lise

  Et riktig godt nytt år til deg, Karianne. Jeg kunne ikke la være å tenke på deg da jeg selv tok neglelakk på meg på julaften. Resultatet ble en smule “så-som-så” siden jeg aldri bruker neglelakk, og så forsøkte med en som nesten var inntørket. Jeg flirte litt av mitt eget resultat og så for meg dine flotte negler og fantastiske lakker. Fortsatt lykke til med denne bloggen, måtte 2012 bli et godt år for deg og dine.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)