Change

Er julemiddagene godt fortært? Pakkene mottatt og evt. byttet? Jeg kom meg til julefeiring hos svigers i Bærum, veldig glad for det. Men det kostet da, så jeg har ligget lavt i noen dager. Samtidig så bobler jeg litt av glede over at sola har snudd og at vi går våren i møte, jeg vet at det er noen vintermåneder igjen, men siden de vi har hatt til nå har vært såpass milde så tåler jeg det. Men gleder meg ufattelig mye til å få lysere dager.

Jeg har swatchet noen lakker for en stund tilbake, men har ikke engang hatt krefter til å poste de, dagens swatch vil passe godt som nyttårsmanikyr iallefall. Det er Lynnderella sin Change fra Funny Money kolleksjonen, den har glitter i gull, sølv, kobber og grønt. Som lommeboken til en gjennomsnitts amerikaner, bare en anelse mer glitrende vil jeg tro. Jeg har ett lag av Change over Essie Topless & Barefoot, ser mange har lagt Change over gull, men det kamuflerer litt det nydelige mikroglitteret i gull som Change faktisk har.

Nydelig ikke sant? Lynn er en magiker med glitter. 🙂

This is one coat with Lynnderella Change over Essie Topless & Barefoot, I think that the nude polish really let the fine gold micro-glitter pop, something a gold underwear would camouflage.

Håper dere har rolige og fine romjulsdager. Ble det glitter og neglelakk under treet?

Jeg pønsker på nyttårsmanikyr, men har problemer med å bestemme meg. Hva planlegger dere?

21 comments

 1. Cecilie

  Den var nydelig! Klassisk!

  Jeg gikk for Models Own “Emerald Black” (tror jeg den heter, juletregrønn med glitter i), og la et lag med China Glaze gjennomsiktig holo-overlakk oppå. Ble sååå fint! Selv om holo gjør seg best om sommeren…. snike inn litt sommer i denne mørke tiden.

 2. Miriam

  Disse Lynderella-lakkene er bare helt fantastiske! Og de opake swatchene er også veldig fine.

 3. Karine

  Nydelig lakk! Lynnderella-lakker er på ønske-listen min, eller evt listen over fremtidige kjøp.
  Jeg la på to lag med Avalon fra A-England i går, og har forelsket meg helt i fargen – den mest fantastiske, glansfulle lilla-fargen jeg kan huske å ha sett, så det er mulig den får lov å bli nyttårslakken min. Kanskje jeg skal legge et lag med Morgan le Fay (hvitt/sølvglitter) fra samme kolleksjon over? Eller så blir det kanskje A-England Galahad eller GOSH Ocean.

  • Karianne

   Åh, det høres nydelig ut, Karine! Jeg har enda ikke kjøpt noe fra A-England, jeg må gjøre noe med det snart. 🙂

   • Karine

    Takk! Og det synes jeg du skulle 😉 A-England lakkene er litt dyre, men etter min erfaring absolutt verdt pengene. Fine farger som er lette å legge og dekker godt. Jeg har fem av dem (Avalon, Lancelot, King Arthur, Morgan le Fay og Galahad) og har lyst på resten (men spesielt Perceval, Holy Grail og Tristam). Tror det bor en aldri så liten neglelakk-samler i meg også, gitt! 🙂

    • Karianne

     Ja, jeg har hørt at de visstnok er like gode å legge som Illamaqua sine, og da blir jeg nysgjerrig. 🙂 Man kan aldri få nok neglelakker. 😉

 4. Renate

  Å, så fine di var 😀
  På nyttår skal jeg ha svart, med holo-glitter svampet på tuppene, og “2012” skrevet med glitteret på tommlene og ringefingrene 🙂

 5. Hilde

  Jeg planlegger en sølvlakk fra IsaDora og en sølvglitterlakk fra Opi. Eller kanskje en annen glitterlakk.. En ting er sikkert; glitter blir det! 😀

 6. Gaby

  Herlig! Glitterlakker med ulike typer glitter i er de fineste, syns jeg! På nyttårsaften blir det Opi Blue My Mind her, den er så knæsj og classy på samme tid! Kan ikke “ødelegge” den med å dekorere den, hehe.

  • Karianne

   Åh, den er fin! Det tror jeg var den tredje OPI’en jeg kjøpte eller noe. Endelig fikk jeg kjøpt blå neglelakk. 🙂 Det var før neglelakkhypen tok av.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)