Glitrende rød

Julen nærmer seg med stormskritt, så i dag viser jeg dere enda en rød fra Ozotic Pro, med det spennende nummeret 621. Skulle ønske noen tok seg tid til å gi disse skjønnhetene et navn. 621 har i motsetning til sin røde venninne nummer 518 ikke lineær holografisk effekt, i 621 er den effekten spredt utover neglen ved hjelp av små holografiske korn. Lakken er ikke knudrete når den tørker så disse kornene er små og fine. Ganske så sky og vanskelig dame å fotografere.

Nydelig ikke sant? Den holografiske effekten er mer uttalt i RL. Jeg kjøpte min fra Picture Polish.

Det er litt stille her nå, grunnen til det er at jeg prøver å hvile meg opp slik at jeg kan være sammen med familien på julaften. Det går foran alt. Håper dere har forståelse for det. 🙂 Ellers så har jeg endelig fått hentelapp på Lynderella-lakkene jeg kjøpte i november (eller var det oktober?) som jeg har ventet og ventet på.

Har dere neglelakker på ønskelisten i år?

 

 

15 comments

 1. Solveig

  Nydelig rød!

  På ønskelisten står flere Lynnderellas, nærmere bestemt Thank Blue, Mysterious Ways og Attitude Adjust-Mint. Må vel også prøve meg på Glitter Tamer. 😉

  • Karianne

   Mine ankom i dag, hele Funny Money og Holiday House Guest + 2 Glitter Tamer. :lykke: Jeg har akkurat pakket ut og det er like fantastisk hver gang. Du trenger Change også, jeg vurderer back-up. Sååå fin! 😆

   I tillegg fikk jeg hele WnW Ice Baby-kolleksjonen. Nå kommer det til å glitre i jula! 🙂

   • Insouciant

    Nysgjerrig på Glitter tamer… Er den noenlunde hurtigtørkende? Har erfaring med at hele greia bare skrukker seg og evt sklir av neglen hvis det blir for mange lag og noe senttørkende på toppen…

 2. Maren

  Kjenner godt til det med å hvile seg opp, mener å ha lest her et sted at du har ME? Begynte å lese bloggen din omtrent da jeg ble syk, men er forferdelig dårlig med kommentering. Likte denne lakken veldig godt, selvom rød ikke pleier å være noe for meg.

  Krysser fingrene for en fin juleaften for både deg og meg, uten at vi får veldig igjen for det etterpå 🙂

 3. Insouciant

  Jeg var heldig og fikk tak i hele min topp-3 ønskeliste og har Snow Angel, Bride of Franken og She Lived in a Swamp på vei. Men kjenner jeg meg selv rett er det er stor fare for at det blir enda mer på nyåret når du har postet swatches av dine nye 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)