Cult Nails – Clairvoyant

Jeg hadde ingen lakker fra Cult Nails fra før, men da de kjørte et pre-salg på kolleksjonen Super Powers så slo jeg til. Glad for det nå, siden Cult Nails er helt tom og ikke får inn kolleksjonen før i februar igjen. Kanskje litt dumt å vise en lakk man ikke kan få kjøpt med en gang, men samtidig så har dere god tid til å planlegge et evt. kjøp i februar.

Clairvoyant er en multifarget flakieslakk, noen skriver forresten at Picture Polish sin Festival er lik denne, bare at Festival har en klar basefarge, så hold en utkikk på den også.

Jeg har lagt et lag over Illamasqua Boosh, ser at mange har brukt en  blå eller lillafarget base under, siden Clairvoyant nettopp har en anelse av det i basefargen.

Ordered this set in the pre-sale. I have used one coat with Clairvoyant over Illamasqua Boosh, love the multicolored flakies! It’s currently OOS’ed but will be in stock in February. Picture Polish Festival is said to be a dupe, sort of, only it has a clear basecolor. I bought mine from Cult Nails. Please vote for me as Beauty Blogger of the Year at Vixen Blog Awards  Thank you! 

Hva synes dere om denne? Jeg har de fleste flakies-lakkene fra Nfu-oh, men har ingen som ligner på denne fra før. Elsk! Jeg kjøpte min hos Cult Nails.

Blir veldig glad om dere gir meg en stemme eller to i Vixen Blog Awards. 🙂

15 comments

  • Karianne

   😆 Ja, denne måtte jeg ha. Var ikke kjapp nok til å få Unicorn Puke versjonen da.

 1. Shamini Thevarajah (@kinogodt)

  Denne er absolutt en “must-have” ja. Er det denne de kaller Unicorn Puke? Februar ja. *notere bak øret* …

  Når det gjelder Vixen Awards skulle jeg veldig gjerne stemt på deg fler ganger daglig, men jeg får bare beskjed om at jeg har ‘stemt i denne kategorien’, og får ikke lov til å stemme på deg mer. 🙁

  • Karianne

   Jeg vet flere og flere har fått samme beskjed, vet ikke hvorfor, noen ganger hjelper det visst å slette cookies eller skifte browser. 🙁

 2. Kamomilla

  Hei! Jeg har akkurat oppdaget denne bloggen og er fascinert! 🙂 Veldig fin altså. Men jeg har prøvd og manøvrere meg litt rundt uten hell, lurte på om du hadde skrevet noe om neglepleie? Det ser ut som om du har så fine og jevne negler, veldig ulikt mine egne som er mildt sagt preget av, æh, 20 år med konstant neglelakkbruk. Du har også veldig pent filte negler, synes jeg, så om du har skrevet noe om det også, er jeg veldig interessert. Og til sist, den lakken du har på i banneret; øverst til venstre, er bare griselekker – hva slags lakk er det?

  • Karianne

   Takk! Jeg har vel ikke skrevet så mye om filing, jeg filer mine bare rett over med en glassfil. Det tok meg litt trening før jeg ble fornøyd. Pleie har jeg vel puttet inn litt her og der.

   Lakken til venstre er Ozotic Pro 505. Nydelig lakk! 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)