Stjernesludd..

Jeg har enda ikke landet etter å ha kommet til semifinalen i Vixen Blog Awards, det betyr at noen har nominert meg og at en fagjury har funnet bloggen god nok til å komme videre til semifinalen, og til og med en neglelakkblogg! Du kan stemme mange ganger frem til 14. januar så jeg har gjort det enkelt for dere og har puttet det øverst i menyen til høyre. Jeg blir uendelig glad for hver stemme jeg får!

I dag kom den første snøen til Oslo, jeg synes det er så nydelig og ble inspirert til å lage en manikyr med litt snøfnugg på. Jeg brukte Essie Bobbing For Baubles som basefarge og stemplet på snøfnugg i sølv og hvitt fra Konadplate m59 og Bundle Monsterplate BM14. Jeg brukte hvit Konad spesiallakk og China Glaze Millenium til snøfnuggene.

Først et bilde fra gaten jeg bor i:

Across the street

Over til manikyren:

This is Bobbing For Baubles with snowflakes stamped on from Konad image plate m59 and Bundle Monster BM14, I have used white special polish from Konad and China Glaze Millenium for the snowflakes. The snow finally arrived Oslo today. And please vote/stem on me in the Vixen Blog Awards, you can vote several times until January 14. You find the link in top of the menu at the right. Thank you! 🙂

Har dere laget noen vinterinspirerte manikyrer? Hva er den ultimate vintermanikyren for deg? Takk for at dere leser og kommenterer!

26 comments

 1. desertnails8

  Wow! What an amazing mani! Oh am I the only one who sees an eye peeking through the clouds in the upper right hand corner of the snow scene? Gosh it looks cold there! I hope you’re staying warm.

 2. Pernille

  Wow, dette var skikkelig fint! Kunne tenke meg å ha sånne negler på julebordet 🙂

  • Karianne

   OC Nail Art som det ligger link til i menyen til høyre har mye bra, ellers så kan du søke opp stamping nail art på ebay. Der er det massevis. 🙂

  • Karianne

   Nei, om du har lakker som er godt pigmenterte, som dekker ved et lag omtrent så kan de brukes. Også metalliske og holografiske lakker fungerer. Det er bare å prøve seg frem, men lakker som krever mange lag for å dekke er ikke verdt å prøve ut. 🙂

 3. Anette

  Så fin kombinasjon : D Akkurat som nysnø som daler ned om natta. Liker veldig godt snøen som faller så fint ned over bloggen din også, kommer i skikkelig julehumør ^^

 4. Lina

  jättesnyggt! jag har den plattan men min är dålig 🙁 har önskar mig en ny i julklapp 😉
  och jag har såklart röstat på dig 🙂

 5. Christina

  Åh, så fint! Jeg har nettopp lakkert neglene mine hvite med glitter på. “Snønegler” var det første venninnen min sa, og det var jo meningen av det skulle være litt vinterlig også, hehe 🙂

 6. Ina

  Kan du ikke lage manikyrer på andre også? Kanskje du kunne åpnet din egen salong eller noe, og så kunne du ha laget så fantastiske negler for andre også! Jeg hadde betalt myye penger for å ha en så vakker og spesiell manikyr 🙂

  Super blogg, og supre negler. Masse inspirasjon og masse nydelige bilder.
  Keep it up, jeg stemmer på deg 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)