Semifinalist i Vixen Blog Awards! Endelig er negleblogger inkludert!

Jeg gikk inn for å stemme på noen andre blogger og oppdaget at Neglelakkmani faktisk var semifinalist i årets skjønnhetsblogg. Det er første gangen at neglebloggere har blitt inkludert, så gøy! 😀 Jeg blir utrolig glad og takknemlig for en stemme.

I’m a semi finalist in a blog award here in Norway, best beauty blog. It’s the first time nail bloggers are included! Yay, nail bloggers! You can vote HERE

Stem HER!

 Jeg skal ikke legge skjul på at den siste måneden har vært litt tung så dette var en flott boost for meg, bare det å komme til en semifinale. Takk til de som har nominert meg! <3  😀

25 comments

 1. Pernille

  Gratulerer med nominasjonen, jeg har stemt på deg 🙂
  Oppdaget ikke bloggen din før i dag, når jeg så gjennom de nominerte. Legger deg like gjerne til på bloglovin’ med en gang, for DETTE kan jeg LIKE!!
  Spørsmål: du må jo bruke j*vlig mye penger på dette? Eller blir du sponset med noen produkter?
  Klem fra Pernille

  • Karianne

   Tusen takk, Pernille! Nye lesere er veldig velkommen. Og til spørsmålet ditt så ja, det har kostet/koster mye. Jeg har ikke vært så mye sponset men har mottatt noe. Disse årene har nok kostet meg et 6-sifret beløp.

   • Pernille

    Ojsann, omtrent som veskemanien min det da 😉
    Er du utdannet negldesigner eller noe liknende, eller er det “bare” interesse? Du virker jo veldig dyktig!

    • Karianne

     Dette er en interesse og lidenskap for meg, er ikke utdannet i dette. 🙂 Og takk! Jeg vil bare at norske jenter skal få øynene opp for fin neglelakk, det er jo så mye fint. Og jeg blir glad av farger. Egentlig så er jeg utdannet sykepleier.

    • Pernille

     Okei, takk for raskt svar 🙂
     Et spørsmål til bare *masemase*: hvis jeg bruker mørk neglelakk over en periode blir neglene mine ofte gulaktige. Har du noen tips mot dette?

    • Karianne

     Du må alltid bruke en god base coat, jeg bruker en neglebuffer (en sånn man kan kjøpe hos Lindex/H&M som pusser og polerer neglene) en gang i måneden og det tar det meste. Ellers kan du bruke en neglebørste og tannkrem med blekende effekt. Men en god base coat er det viktigste. 🙂

 2. annemargrethe

  Gratulerer! Dette fortjener du så utrolig, du er en fantastisk blogger! Har selfølgelig vært inne og stemt på deg! 😀

 3. Line S

  Jeg har stemt på deg, du fortjener dette så veldig!
  Til alle som stemmer: husk at dere kan stemme flere ganger 😉

 4. Camilla

  Jeg har lest bloggen din i snart 1 år, nå måtte jeg gå inn å stemme på deg. Tusen takk for arbeidet du legger ned i denne bloggen! Jeg blir alltid i godt humør av å se de vakre lakkene du viser frem og har lært masse av deg!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)