Lynnderella Ruby Red Ruby

Tidligere denne uke ankom flere Lynderella-lakker. Jeg har kjøpt back-ups og et par jeg ikke hadde fra før, nå angerer jeg veldig på at jeg ikke kjøpte en ekstra Love Potion no.99, men med den pågangen som var sist salg så skal jeg være glad for at jeg faktisk fikk kjøpt noen. I dag viser jeg dere Ruby Red Ruby som er en helt utrolig rød glitterlakk. Basen på Ruby Red ruby er gjennomsiktig med et lite hint av rødt, glitteret er rødt i forskjellige former. Jeg kan se firkantet glitter, sekskantet glitter i 3 forskjellige størrelser i tillegg til et mikroglitter jeg ikke greier å identifisere formen på. Denne skjønnheten var vanskelig å fotografere rett, kameraet mitt ville hele tiden få det til å fremstå som om glitteret har gull i seg, det har det altså ikke. Jeg la Ruby Red Ruby over Trind CC117 som er en rød jellylakk som jeg liker å bruke under rødt glitter, det er ikke kompakt så det gir glitteret fin dybde.

 

Er det ikke nydelig? Lynderella kan å lage glitterlakker!

Dette er et lag med Ruby Red Ruby over 2 lag med Trind CC117, glitteret er ganske tørst så for å få en helt glatt overflate så har jeg lagt 2 lag med Gelous og et lag med Seche Vite.

Ruby Red Ruby from Lynnderella, I just love it! This is one coat over 2 coats Trind CC117. Ruby Red Ruby is quite thirsty so I have used 2 coats of Gelous and one coat of Seche Vite.

Lynderella er snart klart med en ny kolleksjon og om du vil kjøpe noe fra den så må du ha en amerikansk adresse som hun kan sende lakkene til. Salget blir annonsert på bloggen hennes og det foregår på den måten at man sender en mail i det øyeblikket hun sier at butikken er åpen, i mailen skriver du hvilke lakker du vil ha, shipping adresse (i USA) og paypaladr.hun skal sende en invoice til, også får du håpe at du er heldig nok til at du rekker det før butikken stenger, sist gang var den åpen i få minutter før hun hadde fullt opp med bestillinger og måtte stenge. 😆 Hver lakk koster $12 og det er de helt klart verdt.

Liker dere Lynnderella sine små kunstverk i lakkform?

15 comments

 1. Sophie

  Den var helt fantastisk! Jeg kjenner ingen i USA. Underskriftskampanje for å få henne til å shippe til utlandet? 🙂

  • Karianne

   Hehe, ja det hadde vært noe. Jeg tror hun hadde druknet i bestillinger om det hadde blitt en mulighet. 🙂

 2. Annie

  Oh så vackert!! Helt underbart! Det är nog nästan tur att hon inte skickar till andra länder än USA för jag vill ha alla hennes lack ^^

 3. Insouciant

  Jeg så bilder av lived in a swamp og mååå ha! Det er ingen neglelakkgale nordmenn som organiserer gruppebestillinger via en foreward-adresse i usa eller noe,da? *håpe, håpe*

 4. Anette

  :O Jeg er egentlig ikke så begeistret for røde glitterlakker, men det at glitteret i denne røde lakken var litt “chunky” gjorde den skikkelig lekker. Heldige du 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)