IsaDora bildedryss av høstkolleksjonen/Fall Spam

Siden det var så mange lakker i denne kolleksjonen så kjører jeg et bildedryss slik at dere har noe å gå etter  når dere skal ut og shoppe høstlakker. Alle lakkene har den gode IsaDora konsistensen og er godt pigmenterte.

 IsaDora MoroccanBlue Superpigmentert støvete blå lakk, den er nok mer støvete i fargen en hva bildet formidler, dette er ett lag med lakk! /Pigmented dusty blue polish, this is just one coat! 

 IsaDora Crème De La Crème Gråbeige lakk med sølvhvitt skimmer, nydelig diskret og jobbvennlig, 2 lag. /Beautiful greige polish with silvery shimmer, perfect and work safe, 2 coats. 

 IsaDora Brick Red høstfin, mursteinsrød lakk. 2 lag./ Beautiful fallish, brick red polish, 2 coats. 

 IsaDora Metal Mauve nydelig, støvete lilla lakk med sølvskimmer, faktisk en av favorittene i denne kolleksjonen, 2 lag./ Perfect dusty purple with silvery shimmer, one of my favourites from this collection, 2 coats. 

 IsaDora Chateau Grey Minner meg om Illamasquas Raindrops, bare at med denne så slipper du unna med 2 lag istedet for 4. /Reminds me of Illamasquas Raindrops, but Chateau grey needs only 2 coats.

 IsaDora Cherise knallfarget rosa som grenser mot neon, noe jeg ikke greide å formidle på bildet, 2 lag./Super bright pink creme, borderline neon, 2 coats. 

Phu! Det var de fleste, minner om at jeg har lagt ut bilde av Zinfaldel, Bronze Patina & Forest her. Red Alert kan dere se her.

Om det er noen spørsmål om lakkene så spør i veg så skal jeg svare så godt jeg kan, jeg har vært litt fraværende fra kommentarfeltet i det siste, har prioritert å få postet nye poster i stedet.

Cubus og Kicks er først ute med kolleksjonen og har til og med tilbud på de lekre nyhetene!  Kolleksjonen er tilgjengelig hos Esthetique fra og med uke 44 og i uke 45 hos H&M, Lindex, Vita og Sparkjøp. 

Jeg var innom Lindex på lødag og da hadde de ute et fullt display, inkludert de nye Glitter Grafitti-lakkene som jeg kommer tilbake til senere.

Ser dere noen dere liker?

Lakkene er produktprøver tilsendt fra IsaDora Norge.

14 comments

 1. Anne Lise

  Oh, ja, jeg ser noen jeg liker – har lyst på alle! 😀
  Spørs om jeg må ta meg en tur innom Cubus på vei hjem fra skolen i dag. hehe :p

 2. Marte

  åå, har lyst på alle! har kjøpt maroccan blue, men må nok tilbake på butikken og få med meg nokon andre óg 🙂

 3. Sirkus

  For noen flotte lakker. Jeg likte særlig den blå og den rosa. Jeg syns også isadora er lett å legg, og det blir det plusser i margen av.

 4. Helene

  Jeg sto lenge og tenkte på om jeg skulle kjøpe flere av disse, kjøpte også bare Maroccan Blue… Nå har jeg spurt kjæresten om å være så snill å kjøpe to til meg, siden disse lakkene ikke selges her jeg bor 😉

 5. Ulmiel

  Chateu Grey looks divine. It really does look like Raindrops. And I love a good grey. It’s just that IsaDora is SO expensive here I really have to think hard about getting a colour or not. But C. Grey is definitively on my list.

 6. sminkan

  Brick Red och Creme de la Creme skulle passa mig som hand i handske och jag skulle springa ner och köpa dem bums om det inte vore för penslarna… Färgerna är härliga.

 7. annetten

  Moroccan Blue er for mitt utrente øye helt lik ORLY Sapphire Silk (kanskje en liten tanke mørkere). Men den er MYE bedre å lakke med, trenger bare ett lag i motsetning til 2-3.

 8. Pingback: Dreaming of… #6 | Belles Passions

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)