IsaDora Beetle Green

Endelig bittelitt energi og her får dere den som flest ønsket, IsaDora Beetle Green. I flasken flasher lakken i grønt, blått og lilla. Den er ikke fullt så fargerik på neglene, men en av årets nydeligste lakker likevel. Anbefaler å legge det første laget med lett hånd og pass på hvordan du drar kosten, du vil være glad for det på lag nr. to, det blir lettere å legge om det første laget er helt jevnt, ellers kan du lett få klumper.

Jeg lar bildene fortelle resten:

 

Er den ikke nydelig?

This is IsaDora Beetle Green from this fall Catwalk Nails Collection, beautiful beetle green/blue polish! This is two coats over a basecoat, no top coat.

Har dere kjøpt denne? Om ikke så anbefaler jeg den varmt, den er faktisk enda mer nydelig på neglen i RL. Lakken skal være i butikk nå til kr.89,-

Lakken er produktprøve fra IsaDora Norge.

18 comments

 1. Silje

  Hatt på meg lakken i siden sist helg, og måtte dessverre bytte igår, men Green Beetle er så utrolig nydelig! Den kommer til å pryde neglene mine myye i vinter.
  Til og med min mor syns den var fin, og hun er ingen neglelakkentusiast 😉

  Håper formen din er bedre, Karianne <3
  Det er hvertfall min 🙂 (hurra!)

 2. Kristine

  Kjøpte den ikke, for jeg syns den minnet veldig om OPI Cuckoo for this color (som jeg elsker da..), men dro med meg Zinfandel og Forest, herlige høstfarger.

 3. Jessica (@gnomagno)

  IsaDora is one of my favorite brands: it’s too expensive for me (in Italy 13,50 euros each, for this reason I own only 3 IsaDoras), but I think it’s one of the few cases where the final product worths its high price. More this shade is amazing… Thank you for your swatch, really thank you!!!!

  • Maja

   Den ser ut som den fra Depend som jeg fikk fra deg, Lina! Bare litt mer “dark”! 🙂 Denne må jeg ha!

 4. Sirkus

  Dette er en av de fargene jeg ikke er fortrolig med. Ja, ikke enda heter det vel. Knegger.

 5. sminkan

  Jag blev inte så imponerad av den ändå. Färgen är fin men penseln förtar hela glädjen med att använda det…

 6. Lina

  jag va på stan idag, tänkte köpa det, stod och höll i det på två olika ställen men ställde tillbaks det för att jag har så många gröna och turkosa och jag använder dom aldrig, älskar bara färgen i flaskan.. men nu när jag ser bilderna igen så vill jag ha det iaf 😀 svåra beslut 😀

 7. Karine

  Oooh, den var fin 🙂 Kjøpte Forest for en stund siden og ble fullstendig forelsket, så jeg gikk ut og kjøpte Bronze Patina, også fra høstkolleksjonen. Og nå tror jeg jammen jeg må ha denne også…

  Takk for swatch!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)