Trenger hendene dine litt mer vedlikehold på høsten?

Mine gjør iallefall, luften inne blir tørrere og hendene likeså. Jeg er på konstant leting etter den beste håndkremen i verden, og har prøvd ut forskjellig. Min absolutte favoritt er jo L’Occitane sin håndkrem men i det siste så har den forsvunnet fra en del nettshopper så jeg har lett etter noe som kunne ligne. Feelunique hadde et tilbud på sensommeren hvor jeg kjøpte et sett med 4 håndkremer fra Crabtree & Everlyn. Har nå prøvd alle, men den som festet seg var, CITRON Honey & Coriander. Den lukter helt fortreffelig nydelig, er passe fet og trekker godt inn og etterlater huden silkemyk og velduftende ganske så lik L’Occitane sin. Så nå har jeg bestilt større tube som er på vei til meg for å mykgjøre hendene utover vinteren.

Shea butter-rich moisturiser with Ceramides 3 and 6 II improves skin’s barrier function to reduce moisture loss for extraordinary softness and hydration. Contains myrrh extract, shown to condition nails, and Hyaluronic Acid, to hold moisture close to the skin. Apply after cleansing or anytime throughout the day.

Features:
– Hydrates to improve softness
– Helps condition nails and cuticles
– Free of parabens, lauryl sulfates, mineral oil, and propylene glycol.

Scent: Vibrant lemon & fresh coriander with a touch of sweet honey.

Active Ingredients: Macademia Nut Oil (moisturises); Shea Butter (moisturises); Hyaluronic Acid (hydrates and softens skin); Myrrh Extract (helps condition nails and cuticles); Ceramides 3 and 6 II (improve moisture retention); Saccharide Isomerate (regulates moisture); Lemon, Coriander and Honey extracts.

A crisp, contemporary, all-year-round fragrance positively zinging with fresh citrus. Crabtree & Evelyn have wonderfully blended zesty lemon leaf and rind, with a bite of peppery coriander and subtle woody ground notes to create a refreshingly sophisticated modern scent.

(Fra Feelunique sin side)

Jeg vet at mange er opptatt av hva kremene inneholder derfor tok jeg dette bildet av esken den lå i:

Har dere prøvd denne? Har dere andre favoritter fra Crabtree & Everlyn? 🙂

27 comments

 1. Kajalpennan

  Jag älskar C&Es Citron & honey bodybutter så jag kan tänka mig att även handkrämen är bra. Den doftar ju oavsett fantastiskt!

  • Karianne

   Ja, jeg var fristet til å bestille mer av serien, men må bruke opp litt av LUSH og VS produktene jeg har på badet. 😛

 2. Sophie

  Føler at jeg også alltid er på jakt etter en god håndkrem, men jeg har faktisk aldri funnet en jeg har vært fornøyd med. Så nå er den mindre versjonen av den du har skrevet bestilt, så får vi se om jeg liker’n! 🙂

  • Karianne

   Den inneholder iallefall mye som er godt for hendene! Håper du liker den like mye som meg! 🙂

   • Sophie

    Jeg liker’n! Jeg er litt usikker på hvor godt jeg liker lukta, men den er ikke plagsom i hvert fall. Nå har jeg deilige myke hender 🙂

    • Karianne

     Flott! Jeg har fått den digre tuben min så nå er jeg godt forberedt på en tørr vinter. .)

 3. LIne S

  Takk for tips! Gode håndkremer kommer alltid godt med.
  Det er et bra julegavetips også det!
  Jeg har ikke testet noe fra Crabtree&Evelyn ennå, men det må jeg vel snart 🙂

  • Karianne

   Jeg har prøvd å like både Burts Bees og Hand Gurugu, men det er noe med lukten som ikke fenger helt. Men de funker jo, de gjør det. 🙂

  • Karianne

   De er dyre, men L’Occitane varer i evigheter da, siden man trenger så lite om gangen. Men, ja.

 4. Nadia.

  Jeg er veldig opptatt av gode håndkremer,pga psoriasis. Har brukt Pharmacare 10%(fås apotek) Karbamid krem i nesten ett år nå,og er utrolig fornøyd. Før jeg legger meg bruker jeg Aqua Glycolic’s Hand & Body lotion (kjøpt på eBay),og har merket at hendene mine føles mye glattere og fuktet lengre(altså,trenger ikke smøre meg så mye med den andre kremen gjennom dagen).

  • Karianne

   10% Karbamid har jeg også, har brukt den på armene siden jeg har KP der. Aqua Glycolic’s er notert, elsker å teste ut nye ting, er den uten lukt?

 5. kristin

  ELSKER L’Occitane sin håndkrem! Det som er genialt er om du har en stor flaske, kan du faktisk fylle over i den lille. Jeg kjøpte meg en liten, men siden den ble så fort tom kjøpte jeg en stor en også. Så nå har jeg alltid masse håndkrem! De selger L’Occitane sine håndkremer på Taxfreen og Travel Valuen på Værnes vet jeg, og de koster ikke aalt for mye 🙂

  • Karianne

   Åh, så det går an altså? Smart! Jeg er dessverre ikke ute å flyr så mye da. 🙂

   • kristin

    Jepp, tuppen på den lille passer akkurat inn i tuppen på den store, så da er det bare å fylle over 😀

 6. Sirkus

  Jeg bruker allroundkrem fra apoteket. Egentlig kjøpt til guttungens vinterkinn, som beskyttelse, og når man er fri tar man det man har, og denne gangen med godt resultat. Jeg liker kremer som “jobber om natta.” 😉

 7. Anne

  Jeg har akkurat kjøpt body scrub fra dette merket med sitron og honning. det lukter kjempegodt! jeg hadde lyst på body lotion også, men det var de utsolgt for :/

 8. sminkan

  Jag gillar C&E men försöker låta bli att köpa deras grejer då de innehåller parabener. Jag gillar fiskar i våra vatten… Men samtidigt är jag usel på att vara miljövänlig så jag har så klart både handkräme och scrub från dem… Men jag försöker välja annat ibland alla fall.

 9. Anette

  Jeg har bestilt rent shea butter fra iherb siden jeg er på en ganske heftig pillekur mot acne nå som gir tørr hud. Og det funker! Skjønner godt hvorfor det brukes så mye i hudkremer og sånt, for det gir godt med fukt.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)