Lynnderella spam!

I morgen er butikken hennes åpen så for dere som har kontakter i USA eller en sånn videreformidlingstjeneste så er tiden inne for å bestille nå.

Her burde jeg ha vært litt mer generøs med top coaten. 😉

Bloggen til Lynnderella med info finner du her.

Glitteret er så tettpakket at man egentlig bare trenger et tynt lag av lakken så hver flaske kommer til å vare lenge! Jeg elsker hver lakk inderlig! Har du muligheter og kontakter så er dette lakker du trenger!

14 comments

 1. Solveig

  Jeppjepp, her skal det bestilles Lynnderellas, ønskelisten er klappet og klar og “muldyret” mitt sitter klar i USA. 😉

 2. Sirkus

  Hver gang jeg tenker at jeg har sett alt som finnes av neglelakk, dukker det opp slike. Haha. Nydelige, alle sammen.

  • Karianne

   Det er det som er så fint, det er alltid nye nydeligheter. Men disse er noe helt for seg selv, noen burde ansette henne og masseprodusere disse. Alle burde ha muligheten å skaffe seg dem. 😀

 3. Anette

  Wah! You’re back, med mange fine bilder! Var redd for at du tok deg en lengre pause :p Sitter nå her, bakfull, og trøster meg med at neglene mine ikke gjennomgikk for mye i går… for her skal det lakkes så fort hendene mine er stødige igjen!

  • Karianne

   Men du er kjempeflink! Jeg er så imponert og rørt over at du skriver på norsk til meg! Og du har forstått lakk helt riktig. Utrolig bra! 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)