Lun høst med de nye lakkene fra IsaDora

IsaDora har lykkes i å tappe høsten på flaske, disse tre lakkene gir meg lyst til å ikle meg en myk høyhalset genser og lage meg en diger kopp med te. Da disse ankom ble jeg litt overrasket, for i mitt hode så var det tre skimmerlakker, øynene mine hadde oversett den vakre cremelakken Zinfaldel.

Zinfaldel henter navnet sitt fra en blå vindrue, men for meg så vekket den gode 90-talls minner. Jeg vet at mange av leserene mine er ganske så unge, så jeg er usikker på hvordan minnene deres er fra 90-tallet, så jeg tillater meg å utbrodere litt. I 1994 kom filmen Pulp Fiction, den ble utrolig populær, John Travolta sin comeback film og regnes nå som en av klassikerne. Men det som kanskje ikke ble lagt merke til av de mannlige filmgjengerne var Uma Thurman sin neglelakk. Hun bar Chanel Vamp, en lakk som jeg tror kanskje er den mestselgende i historien. Jeg husker at jeg hadde en billigere kopi, men etter den filmen så var det altså denne mørke, mørke røde lakken som var å finne på de fleste jenters negler. Europa fikk aldri Chanel Vamp, her het den Rouge Noir. Lakken gikk ut av sortimentet en stund for så å komme tilbake i det faste sortimentet til Chanel.

IsaDora Zinfaldel er litt som å oppleve denne historiske lakken på nytt. Den er superpigmentert og supershiny, perfekt match for gnistrende høstløv! På swatchen har jeg to lag og SV overlakk, men denne er utrolig blank på egenhånd.

Siden den er blank som et speil så får dere en titt på nabolaget, gress og blå himmel samtidig. 😉

IsaDora Bronze Patina er en kaffebrun lakk med gyldent skimmer og denne er en av de lakkene i kolleksjonen som gir meg god grunn til å påstå at IsaDora har tappet høsten på flaske, for denne gyldne brune fargen gir meg høstassosiasjoner i massevis, perfekt å ha på fingrene som man kan varme rundt en god kopp med kaffe. 🙂

Og min favoritt, jeg kan jo aldri få nok av grønntonede lakker, Forest. Forest er en mosegrønn lakk med gyldent skimmer, den er kamerasky og vanskelig å formidle via et bilde, den må oppleves. Den mosegrønne fargen kommer ikke så godt frem på bilde, men i virkeligheten så er det veldig tydelig. Jeg ønsker meg en genser i den fargen. Jeg har 2 lag og SV overlakk på bildet.

Jeg har store planer om å skaffe meg øyenskyggepaletten med samme navn, synes fargene ser utrolig fine ut! Dere kan se hele kolleksjonen her.

Lakkene er straks å finne i de butikker som fører IsaDora, for de svenske leserne så er vel kolleksjonen allerede ute i butikk. 🙂 Prisen er kr.89,- pr. stk.

Er dere klar for en høst med IsaDora på neglene?

Lakkene er produktprøver fra IsaDora, meningene er mine egne. 🙂

21 comments

 1. Miriam

  Disse var fine og litt originale også! Enig med deg i at Forest var den aller tøffeste!

 2. Randi

  Jeg er veldig svak for høstfarger, så alle disse havner nok hjemme hos meg :). Forest er også min favoritt.

 3. macarona

  Åh, nå fikk jeg veldig lyst på både Zinfaldel og Forest! Har ingen lignende lakker i samlingen min, og tipper de er perfekte nå i høst! Gleder meg til de kommer i butikkene 😀

  • Karianne

   Jeg hører noen har sett de på Lindex allerede. Disse er perfekte for høsten, helt klart! 🙂

  • Karianne

   Nei, har ikke to strøk overlakk, har to strøk og overlakk i tillegg betyr det. 😉

 4. Anna

  Jag måste köpa Forest 🙂 Älskar nyansen och jag har alltid älskat att gå omkring i skogen och plocka bär och svamp 🙂

 5. marthe Cecilie

  Hei Karianne, vakkert innlegg, deilig lesning i tilegg til vakre lakker:)

  Men du…

  du har vel tifeldigvis ikke OPI sin my private yet vel… sånn at jeg kan se forskjellen på den og den brune skimmerlakken fra isadora ??

  Eller tar jeg like feil som med , Midtown Magic fra CGog Fortuen Teller.. hehe

  Karianne, vår alles kjære Mentor , hva sier du ?

 6. Nina C.

  Kjempe fine lakker! Har lyst på den øverste:) hehe Hvor mye koster disse? og er de i finne i alle butikker?(Cubus,H&M o.l)

 7. Anette

  Jeg er en av de yngre leserne dine, men har allikevel lagt litt for godt merke til Umma Thurman sin neglelakk i Pulp Fiction : D Men hun hadde så lange, bleke fingre og lange negler at det nesten så skummelt ut. Antar at de ville matche håret hennes…

 8. Anne Lise

  Likte forsåvidt alle tre, men Bronze Patina er nok den helt klare favoritten.. 😀

 9. Ulmiel

  I just bought Bronze Patina. We didn’t get the green one, sadly. But Bronze Patina looked just too gorgeous too. It cost an arm and a leg, but it looked too yummy not to go with me. All the eyeshadows were sold out, sadly. I’d love to get the one with the green with golden shimmer. Oh well. IsaDora does it right!

 10. lanni

  hvilken neglakktype er din favoritt? jeg finner ingen jeg mener er lett å ta på og som holder en stund.. Jeg er glad i lys rosa av en eller annen grunn.. hehe.. og jeg ser at det kanskje ikke er din favoritt.. noen anbefalinger?

 11. Pingback: IsaDora bildedryss av høstkolleksjonen/Fall Spam | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)