IsaDora Miami Blue & SdP F med China Glaze 2030

Travle dager her nå så det blir litt sporadisk med posting, håper dere tilgir meg det. Vi reiser på en aldri så liten ferie i morgen og da må det pakkes og klagjøres og det tar jo tid og krefter. Men jeg reiser jo aldri uten neglelakk som dere som har fulgt meg en stund vet, så det blir nok noen oppdateringer underveis. Samlingen min av Big SdP plater er komplett og jeg ville derfor teste ut et motiv i fra en av de nye platene mine, siden jeg ikke får nok av IsaDora sine lakker denne sommeren så blir det over en lakk dere allerede har sett, Miami Blue. Lyseblå og gull sammen er jo fint om sommeren og det ble derfor den kombinasjonen jeg valgte. China Glaze sine metalliske lakker er gull å stemple med og denne gangen ble 2030 fra Khromekolleksjonen valgt. Jeg brukte et motiv fra Big SdP-F, det er i to versjoner på platen speilvendte av hverandre så jeg har speilvendt motivet på annenhver finger for de som legger merke til sånt.

Håper dere har knallfine sommerdager selv om været er sånn passe. 🙂 Jeg tror jeg legger ut gavedrysset mens jeg er på ferie slik at det ikke blir så lenge å vente på trekning.

Straks tilbake, neglelakkvenner!

25 comments

  1. Pingback: Silver On Black | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)