Color Club Tattered In Gold & IsaDora Glamour White

Fullstendig satt ut av migrene i dag, så jeg hadde egentlig tenkt å ta en dag fri. Men så kom jeg på at jeg ikke hadde vist dere CC sin Tattered In Gold i fra deres Fractured-kolleksjon. Hele kolleksjonen er oppe på Nailsupplies forresten. Jeg likte den veldig godt over hvitt iallefall.

Ellers så ble alle Hello Kitty stickersene sendt ut i går med unntak av Marthe sine, siden hun har svart meg, men ikke sendt meg adressen så om hun ikke sender meg den innen i morgen så trekker jeg en ny vinner. 😉

Håper dere har en fin søndag. Noen swatch ønsker forresten?

Jeg skal sammenligne Illamsqua MILF mot OPI sin Stranger Tides, så det kommer.

10 comments

  1. Ingvild

    Oj den var fin! Lite spørsmål, når du handler på Transdesign hvor lang tid tar det før du får pakken? Takk for en genial neglelakkblogg!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)