OPI Pirates of The Caribbean i Norge!

Gode nyheter, OPI sin Pirates Of The Caribbean kolleksjon har endelig kommet til Norge! Det er en nydelig og lett sommerkolleksjon proppet full med lakker som er perfekte for sommeren. Lakkene er visst inspirert av havfruene i filmen kolleksjonen har fått sitt navn fra. Jeg fikk hele kolleksjonen tilsendt fra OPI Norge slik at jeg kunne vise den til dere. Så i helgen hadde jeg swatchemaraton, fingertuppene ble helt såre av neglelakkfjerner tilslutt. 😆

Over til lakkene:

OPI Mermaid’s Tears

Nydelig dusgrønn lakk som har vært en av kolleksjonens bestselgere fra starten. God å legge, en av mine favoritter fra denne kolleksjonen.

OPI Stranger Tides

Vakker og dempet grågrønn lakk, en av våren og sommerens mest populære farger, flere har lignende lakker i sine kolleksjoner. Påføringen var bra.

OPI Skull & Glossbones

Lysgrå lakk med svak grønn undertone, perfekt for en diskre sommermanikyr. Påføringen var god, bedre enn hva man forventer av lyse lakker.

OPI Steady As She Rose

Kjølig blekrosa farge, med lilla undertone. En av mine favoritter. Veldig god å legge for å være en pastell-lakk.

OPI Planks A Lot

Knallfin kjølig lilla som er litt dypere enn hva bildet mitt viser, kameraene mine nekter å fotografere lilla 100% korrekt, og ja jeg prøvde alle. 😉

OPI Sparrow Me The Drama

Dempet gammelrosa lakk, litt skarpere enn hva kameraet mitt greide å fange, men dette er også en lakk som er perfekt denne sommeren.

Det var hele samlingen og jammen er det en vakker samling! Alle lakkene er påført i 2 lag, påføringen var god på alle lakkene men lakkene i rosa/lilla var helt klart best å påføre.Dette er en nydelig kolleksjon som det er verdt å eie.

OPI Pirates Of The Caribbean er å finne i butikker som selger OPI, jeg har ikke den komplette listen men håper å få den og da setter jeg den inn her. Prisen ligger på ca. 159 kr. pr stk.

Hva er din favoritt i denne kolleksjonen?

Denne kolleksjonen er vareprøver som jeg har fått tilsendt  fra OPI Norge.

Meningen var å poste disse swatchesene i går, men så ble jeg litt satt ut etter å ha sendt mann og barn til Barcelona i går. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde helse til å være med, jeg skriver ikke så mye om hvordan det er å leve med denne sykdommen her, men den er uansett med meg 24/7.Denne bloggen er liksom fristedet mitt fra alt som har med sykdom å gjøre og skal mest handle om farger, glitter og fine ting. Men jeg må si at jeg var litt bitter og trist i går og fant ut at det var best om jeg ventet en dag med å poste, jeg ville så gjerne ha vært med familien på ferie.

44 comments

 1. ;)

  Hei, jeg skjønner hvordan du har det.. Jeg har hatt CFS/ME i et og et halvt år nå (er bare 15 da) og jeg ble skikkelig deppa når foreldrene mine sa at jeg ikke kunne dra til Australia i sommer, bare pga formen min!! Hadde planlagt det i et helt år!! Men uansett så håper jeg du koser deg i sommer og blir bedre 😉
  Ps: jeg ELSKER bloggen din 😉

  • Karianne

   Takk! <3

   Ja, det er en drittsykdom, den har stjålet 9 år av livet mitt nå. 🙁

 2. Randi

  For noen flotte bilder du tar! Jeg klarte ikke å motstå denne kolleksjonen, så jeg endte opp med å kjøpe alle… håper du snart blir i bedre form 🙂

  • Karianne

   Tusen takk, så bra at du liker bildene mine.

   Å ende opp med alle lakkene høres perfekt ut! 🙂

 3. Airam

  Jeg synes verden skal la deg bli bedre, jeg. Det er så fælt når fantastiske mennesker går glipp av fantastiske ting! Bloggen din er i alle fall herlig – beste neglebloggen i Norge, uten tvil <3

 4. Hilde

  Jeg tenkte faktisk å kjøpe hele kolleksjonen på ebay, men har liksom ikke kommet noe lengre… Men den er skikkelig fin!

 5. Kristine

  Mine negler er konstant nedbitt, men får virkelig lyst til å slutte når jeg ser bilder av dine lekre negler! Alle fargene var veldig fine, men Mermaid’s Tears og Planks A Lot var mine favoritter! Hvor kan man få kjøpt dem?
  God bedring! 🙂

 6. Insouciant

  Det er ikke så ofte jeg vuderer lillafarger til meg selv, men Planks A Lot er jeg virkelig svak for!

  Jeg har lett på nett etter en sammenligning av Stranger Tides og Illamasqua MILF… Har du den? Eller er de kanskje ikke så like som jeg innbiller meg, at det er noen vits i å sammenligne?

 7. Marthe Cecilie

  Å nice 🙂 Drit lekkre farger 😉

  Håper du snart har bedre dager, slik jeg ar forstått, går et opp og ned med denne sykdommen, Har selv en bekjent som slet (med me) , men er idag helt frisk etter ett eller annet opphold i england ( der de på en måte snudde opp ned på tanker osv ) vet ikke helt hva jeg snakker om her , så skal ikke gå så mye i dybden..

  • Karianne

   Takk, ja det går litt opp og ned men ferie til utlandet er dessverre ikke noe jeg makter nå.

   Ikke sant det er fine lakker?! 🙂

 8. tina

  Hei.. 😀

  Dette blir litt off topic.. Men har du noen anbefalinger til hvordan man kan få sterkere negler? Evt noe neglebåndskrem e.l?

  Synes det er kjipt når neglene knekker med engang de blir litt lange, eller att de ikke ser stelt ut.. 😀 Du har jo god peiling på dette virker det som:)

  Ha en fin dag:)

  • Karianne

   Bruk en underlakk som også styrker mange underlakker gjør dette, jeg bruker Seche Recondition. Til neglebåndene bruker jeg CND Cuticle Eraser og Lush Lemony Flutter. Og ikke klipp neglene men bruk en glassfil.

   Lykke til! 🙂

 9. marthe cecilie

  Har du sett denne side, der står man kan forespørre varer for import ..?? 19 kr for opi og fraktfritt med posten…?? , men dårlig utvalg, sjekk å se da hvis du har tid 🙂 Kanskje du som kan alt om dette gjøre litt research 🙂

  http:// revetal.net/butikk/category.php?id_category=14 ta vekk mellomrommet mellom // og revetal, så funkert linken:)

  tips til deg fra meg, fortsatt fiin dag 🙂

  • Karianne

   Det ser faktisk ut som falske OPI, jeg ville IKKE ha kjøpt noe derfra. Det ser jeg fordi de har farger OPI ikke fører og flaskene ser ikke ekte ut.

 10. Jane

  Dette er den første kolleksjonen hvor jeg har kjøpt alle. Syns de var knallflotte!
  Trist at du ikke kunne bli med på ferie, men vi får drukne våre sorger i lakk swatches og lemmings…..jeg hara kkuart fått Glitter in the air hjem, og et gløtt på den, så skinner solen ihjertet, selv om det regner ute! 😉

  Ikke for å kuppe, men som et svar til Tina, mine negler har alltid fliset seg opp når de vokste lengre enn fingertuppen. Jeg har i 2 år nå brukt en lakk som heter Microcell 2000 som underlakk på neglene mine. Nå er neglene mine knallharde, og jeg kan ha de så lange som jeg vil. Jeg kjøper denne på Estetique, og tror kanskje noen Vita butikker også har den. Der jeg kjøper den, så sier de at man MÅ ha en spesial fjerner til denne, men det er ikke nødvendig.

  • Karianne

   Takk for tips og hyggelige ord, det er utrolig hvor godt en fin neglelakk hjelper på humøret. 🙂

 11. Elizabeth Michelle

  Akkurat nå har eg faktisk “Sparrow Me The Drama” på neglene. Liker denne skittenrosa fargen 🙂 Ellers kunne eg egentlig bare tenkt meg OPI Mermaid’s Tears fra denne kolleksjonen. “Sparrow Me The Drama” er den eneste OPI lakken eg eier… sålangt 🙂

 12. Anne

  Sparrow me the drama er min favoritt fra denne kolleksjonen! men syns mange av fargene er veldig fine 🙂

 13. Karoline - Nationail Photographic

  Jeg har de tre øverste og kunne veldig gjerne tenke meg de andre tre også.. Men føler de er litt mer “vanlige” enn de tre første.. Eller hva sier du? Heldig du er som fikk hele kolleksjonen!! 🙂
  Visste ikke du var syk 🙁 Vet bare du sa det var vanskelig å holde speilreflekskameraet når du skulle ta mange bilder.. Forstår godt at det er vanskelig å se familien reise på ferie! Sitter faktisk på sykehuset selv akkurat nå med min samboer som prøver å få hans sykdom i sjakk (han har Morbus Crohn, en kronisk tarmbetennelse) og ferien vår ser også ut til å kanskje måtte bli avlyst.. 🙁
  Masse god bedring til deg iallefall! Ta vare på deg selv og kos deg med fine lakker!! 😀

 14. Ida Caroline

  Sykt fine farger! Spørs om jeg ikke må gå til innkjøp av disse 🙂 Etter å ha lest innlegget du skrev for litt siden om Seche Vite i butikk, måtte jeg innom Kicks Storo å kjøpe denne pluss den glassfilen du anbefalte. Utrolig fornøyd etter første gangs bruk, så tuusen takk for tips! 😀
  Så forresten at de hadde Mavala lakker der. Har en grå lakk fra de, Mavala Berlin, som nå har gått tom:( Har du testet ut denne og evt tips til lignende? Hva synes du ellers om Mavala hvis du har testet ut disse lakkene?
  Super blogg! Er innom hver dag for å få noen nye tips 🙂

 15. Jay

  Nydelige farger!! Likte spesielt de lilla og den rosa 🙂

  Håper du koser deg hjemme med masse lekre neglelakker, og at de kanskje finner noen nye til deg på ferie 😉

 16. marthe Cecilie

  Takk Karianne, for at du sa fra at de ikke er ekte, kan du kanskje lage ett innlegg om nettopp dette, hvordan man kan se forskjellen på ekte og uekte vare ??

  Hadde satt stor pris om det 🙂

 17. - E

  Hei:-) Kjempefin blogg. Har blitt hekta;-) Har sett på mange andre neglelakkblogger, men ingen kan måle seg med denne. Elsker forresten denne kolleksjonen. Har lyst på alle!;-) Håper jeg får tak i dem her i Haugesund. Må forresten tipse deg om en lakk fra HM – get me a rose. Kjempefin gammelrosa lakk, perfekt til hagefester nå på sommeren. Tenkte på bloggen din når jeg kjøpte den. Og så koster de jo bare 39;-)

 18. Maia Grace Berentsen

  “Mermaid’s Tears” og “Skull & Glassbones” er mine favoritter. Herlige farger! Dette er litt OT, men jeg har litt problemer med “bobler” i neglelakken min etter jeg har lagt den. Det er utrolig stygt og irriterende, så det ender som oftest med at jeg tar OPI Glow Up Already (den grønne glitterlakken fra Burlesque-kolleksjonen) eller en sånn nydelig holografisk glitterlakk over. Noen tips om hvordan jeg kan unngå at jeg får de ekle boblene? 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)