OPI I Lily Love You

Denne skjønnheten dumpet ned i postkassen min her om dagen, jeg bestemte meg for å stå over resten av kolleksjonen Nice Stems etter å ha sett swatches på andre blogger. I Lily Love You derimot så såpass spesiell ut at jeg måtte ha den, søtt navn også. Dette er altså en rosatonet lakk pakket full med glitter i alle mulige farger og størrelser, tror aldri at jeg har sett noe sånt i fra OPI før. Color Club prøvde seg jo på en sånn, men den var jo umulig å legge.

Jeg prøvde den først over Power Pink fra IsaDora for å forsøke å komme så nær flaskefargen som mulig, kameraet mitt freaket helt ut pga. alt glitteret så det slet med å fokusere.

 

Konsistensen på denne lakken er bittelitt geleaktig, men lakken legger seg fint på og den blir glatt og fin på overflaten. Jeg likte godt denne kombinasjonen, men jeg ville også finne ut hvordan den fungerte over mørke lakker og la den over Illamasqua sin Boosh.

Det ble utrolig stilig og minner meg litt om glassmosaikk. 🙂 Glad for jeg kjøpte den.

Jeg kjøpte min lakk på ebay, siden den nye siden til Transdesign kun solgte kolleksjonen  i displaypakker. Betalte $8.

Hva synes du? Noe for deg eller litt for voldsom?

32 comments

 1. marthe cecilie

  kjempe kjempe fin, jeg har den som heter , Mango Madness fra China glaze 🙂
  Me illamasqua, har du ett godt alternativ til den ??

  Jeg har ingen svarte lakker, men skjønner jeg må ha en 🙂

  Har du en å anbefale, som jeg kan finne på nett eller i butikk ??

  • Karianne

   Hm, Wet’n Wild sin Black creme er god og billig, tipper du finner den på ebay. 🙂

  • Karianne

   Jeg har sett. 😉 Har OPI Reflecting Pool som er den som kom først og er helt lik.

 2. Aki

  Hei! Lurte på noe ang. den nye siden til Transdesign
  Du sier at de er ‘displaystørrelser’, hva er forskjellen på det og den du har? Er de mindre de eller?
  Og den lakken var nydelig!

 3. Anette

  Wow, så mye bling! Blir jo nesten blendet her, hehe.
  Har det kommet til Norge, eller tar det laaaangt tid før den er å finne i norske hyller? Har lenge hatt lyst på en skikkelig flashy glitterneglelakk, men siden jeg har visa-electron (dustekort man ikke kan handle online med!) bør jeg holde meg til å kjøpe i butikkene her i landet -.-

 4. Marketta

  Is there a website where I can go to purchase the Power Pink by IsaDora? I have been looking for it EVERYWHERE and I cant find it and I LOVE LOVE LOVE pink!

 5. Linn

  Nydelig farge! Tror nesten jeg vil bestille den jeg og 🙂
  Forresten, hvilken lakk er den du har på helt til høyre i headeren? 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)