Big SdP stempelplater med swatches

Jeg følger en blogger i fra Nederland og da hun sa at hun hadde laget nye store stempleplater kun for webshoppen sin så ble jeg nysgjerrig. Jeg forhørte meg om hun ville sende til Norge og det ville hun, men jeg måtte bestille via mail også sendte hun en invoice på Paypal til meg. Platene kostet €15.99 pr. stk og frakt €9.48. Det er mulig jeg bestiller de resterende etterhvert.

Noen synes sikkert dette er litt dyrt, men da får man altså 42 motiver pr. plate, det blir billigere enn en haug med Konadplater.  Jeg har swatchet noen motiver på papir slik at dere kan få et lite inntrykk av platene.

Elsker Hello Kitty motivet på denne! De andre er også veldig fine så jeg greier ikke å plukke en favoritt. 🙂

Åh, fine, bare fine! De tre øverste er kanskje på topp 3 på denne platen?

Hjerter, fyrverkeri, poter og noe som minner meg om “Skrik” av Munch! Elsker!

Plate G har bare runde symboler og her er det så utrolig mange fine at jeg bare sitter og sukker over hvor fine motivene er når jeg stempler de.

Dette er altså swatches gjort med hvit Konadlakk på mørkeblått papir. Motivene er alle 1,5 cm bred, sirklene har også en diameter på 1,5 cm.

Jeg bestilte mine herfra. Jeg vet ikke om man fortsatt må sende mail for å bestille adr. er i såfall: dashicabeautyshop@live.nl

 

Jeg kommer nok tilbake med swatches på neglene, men tenkte jeg skulle spare dem litt for all neglelakkfjerneren dette ville ha krevd.

Hva synes dere om disse platene? 🙂

26 comments

 1. Solveig

  Kjempefine! Flott at flere skjønner at man må ha STORE motiver, og ikke så smale at man må sitte og knote med dobbeltstempling. 😀

  • Karianne

   Ikke sant? Disse er så store at jeg føler nesten at det største stemplet på det dobbelsidige stempelet blir for lite, men det gjør heldigvis ikke det. 🙂

 2. Tuva

  Virkelig fine plater! Litt annerledes, det likte jeg! Ble spesielt begeistrert for dødningehodene og hjertene. Og Hello Kitty, og, og… ja du skjønner. MANGE fine! Veldig lurt å vise oss ved å stemple på papir! Gleder meg til å se på neglene også!

 3. Linn

  Utrolig smart da! Skal bestille meg konadutstyr selv snart, og hvis jeg føler jeg får det til, skal du ikke se bort fra at jeg kommer til å bestille meg noen av disse 😀

 4. Nadia.

  Fine,fine,fine 😀 Er så utrolig lenge siden jeg har drevet med stempling,tror det er på tide å begynne igjen.

 5. Emelie

  Jag brukar inte pyssla med konad trots att jag har en del sådana grejer men mönstren på dessa var så fina att jag nästan överväger att köpa dem ändå 🙂

 6. Britt Åse

  De er fine, de der, men jeg tror aldri jeg kommer til å få dilla på akkurat dette.

  En annen ting; er det noen av dere som har shoppet fra nailetc.com? De sendte meg en pakke 28/5, og den er ennå ikke kommet. Er ikke det veeeldig lenge?!

 7. Anne Lise

  Utrolig mange fine motiver!
  Tror jeg snart må investere i utstyr slik at jeg også får prøvd meg på dette, så utrolig mange fine mønstre man kan få til..!

  Gleder meg til å se swatches! 😀

 8. Maja

  Elsket de øverste platene! Off, får se når skattepengene kommer inn altså.. de var kanonfine! Bare så synd at jeg har så runde negler at det går til h.. når jeg forsøker å stemple med store plater, menmen! :p

   • Maja

    Joda, mine er bare så ekstremt buede. Ruller også, men blir allikevel ikke stemplet i hjørnene. Mininegler. Tannlegen trakk tilbake den “så mye tannkrem som du får plass til på lillefingerneglen” da han så neglene mine. :/ Så slike store plater får jeg aldri helt dreisen på.. :p

 9. Annlaug

  Det ser jo ut som trykk plater…. slike man selv kan få laget! Kanskje det er hva man skulle prøve på lage selv 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)